fredag den 25. marts 2011

Fridag og andelår

Woman soaking feet at spa

Gratis billeder fra http://www.sxc.hu/ - tak til Piskeriset for at have linket til dem i sin tid

I går tog jeg en hurtig beslutning om at holde en fridag i dag - heldigvis havde Chef ingen protester, men nu var han også selv på ferie, så det kan være det har været medvirkende årsag til velviljen.

Dagen skal bruges på:

- At spise morgenmad/rundstykker hos naboen, hvor Lækkermåsen i øjeblikket hjælper til med at skifte fra skjulte til synlige tagrender - jeg har dog "tyvspist" hjemmefra og bliver kun til et enkelt rundstykke. Både fordi jeg a) faktisk har tabt mig 2-3 kg i løbet af de sidste 3-4 uger, bare ved at spise en smule sundere på hverdagene, og helst ikke vil ødelægge denne gode statistik (det er der rigeligt med risiko for at gøre på lørdag-søndage), og b) skal en tur ind til byen forholdsvis tæt på åbningstid, for at kunne finde en parkeringsplads hvor man ikke risikerer at nogen smækker en dør op i vores bil, fordi de er jævnt ligeglade med andres ejendom. (Ja vi har en bil der fylder rimelig meget i bredden).

- At finde lidt flere ting til den kommende give-away - sidevisningerne på bloggen er oppe på 94.334 94.337 i skrivende stund, så der er kun 5.666 5.663 inden det går løs. Klik, for søren, klik!

- At smøre 15 andelår ind i krydderier så de er klar til at blive confiteret i morgen, efter samme opskrift som til julemiddagen. Aftensmaden lørdag kommer dermed nok til at bestå af lår (and(!)et ville være for dumt), og så bliver resten pillet og smidt i fryseren igen, til feks. en salat, som fyld i tortillas eller en wokret, eller hvad vi nu finder på.

Female duck on snow

- At ordne nogle af de opskrifter der ligger og flyder rundt omkring, og få dem skrevet ind i opskriftsprogrammet, eller gemme links som bogmærker - og derefter forsøge faktisk at få lavet en madplan ud fra de links jeg allerede har (kender i det at man faktisk bruger endnu mere tid på at sidde og kigge på opskrifter på nettet, og gemme og søge og hvad ved jeg, end man bruger på at bestemme hvad man skal have og rent faktisk lave det? Det var det samme da jeg spillede The Sims for nogle år siden - der brugte jeg også mere tid på at downloade "ting" til spillet, end rent faktisk at spille det. Anes der en tendens?)

- At købe gave til, og tage en tur til fødselsdag hos en niece - jeg overvejer igen lidt om jeg skal tyvspise noget sundt hjemmefra, så jeg ikke bliver fristet til at spise for meget.

Alt i alt - forhåbentlig en hyggelig optakt til en hyggelig weekend, som udover i dag ikke indeholder nogen som helst faste planer. ME.LIKE.