søndag den 10. april 2011

Give-away med sommer-tema

After sail

Ja så er det nu, ikke.
Som tidligere annonceret syntes jeg det var tid til min første give-away, nu hvor jeg er nået over mine første 50 faste læsere, og sidevisningerne er nået over 100.000 (det sidste er sket på et eller andet tidspunkt her i eftermiddags, mens jeg var til konfirmation og æde mig fra sans og samling i mexicansk buffet, softice og kager, og "fuck-af" (!) pålægskagekone).

De kedelige regler først:

1. Konkurrencen løber frem til tirsdag den 19. april kl. 20.00 - jeg vil forsøge at få udtrukket vinderne umiddelbart derefter (men kan ikke garantere at der ikke kommer en god film eller noget i vejen, så hav tålmodighed i det mindste indtil onsdag aften).

2. Hvis ikke du allerede er fast læser, så skynd dig at blive det via Google Friend Connect nede i højre side (det er ikke nok at du feks følger med i Google Reader - jeg skal kunne se du er her. Lige her).

3. Det er ikke noget krav at du opretter links til give-away'en på din egen blog (hvis du har en) - alle der lægger en kommentar,  og som er faste læsere via Google Friend Connect, deltager på lige fod og med 1 lod hver - men du må selvfølgelig gerne reklamere for konkurrencen, hvis du har lyst. 

4. Skriv en kommentar til dette indlæg så jeg kan se du deltager.

Og så til det mere spændende (i hvert fald for mig):

5. Det er ikke noget krav for at vinde en præmie, men jeg synes det kunne være sjovt at få dit bud på din favoritret til en lækker sommermenu - enten forret, hovedret (evt. bare enten kødet eller tilbehøret - behøver ikke være en komplet hovedret) eller dessert - eller en appetizer sammen med en hjemmeblandet velkomstdrink.
Hvad signalerer sommer, sol, mad på terrassen (hvis man har sådan én) og kolde fadbamser/drinks for dig, når du skal lave lækker mad til gæster? Der må meget gerne være noget der kan grilles - men det er ikke et krav.

Du kan gøre én af tre ting for at give mig din opskrift:
 1)  linke i din kommentar til en opskrift på en hjemmeside/blog
2) skrive hele opskriften i din kommentar - eller
3) sende opskriften til hejdi (at) fiberpost punktum dk hvis du synes det bliver for langt at skrive i en kommentar (men husk stadig at lægge en kommentar om at du deltager med en mail-opskrift, og skriv gerne dit Google profilnavn i mailens emnelinje - ellers ved jeg jo ikke det er dig).

Jeg udlodder to præmier - én til dem der lægger en kommentar uden forslag til en ret (der skal også være en chance for at vinde selvom man ikke lige orker at finde på noget) - og en lidt større én til dem der kommer med forslag/opskrift på en ret.
Hvis der overhovedet kommer forslag til en sommerret og der dermed bliver en vinder i denne kategori, så forpligter jeg mig til at få lavet vinderens forslag senest i løbet af juni måned (hvor vi gerne skulle få anledning til at lave gæstemad et par gange - og gør vi ikke, så må vi jo bare lave maden til os selv), og derefter selvfølgelig blogge om resultatet. Jeg forbeholder mig dog ret til at ændre lidt i mængder og indhold, alt efter hvad der passer bedst til vores smagsløg, pengepung og beholdning af og adgang til de nødvendige madvarer generelt - men vil selvfølgelig gøre hvad jeg kan for at følge opskriften.

Og nu til det mest spændende (i hvert fald for dig som deltager):

6. Præmien!!
Gaverne ligger ikke 100% fast endnu. Men der vil komme en  blanding af små lækre sager (måske både spiselige og ikke-spiselige). - Et lille smugkig til den ene gave: (klik evt. på billedet for at gøre det større)Jeg håber på der er nogen der gider være med, og at der kommer nogle gode forslag til spændende retter - og sidst, men ikke mindst - at der ikke er så mange regler at du allerede er stået fuldstændig af.
God fornøjelse - og stil endelig spørgsmål hvis der opstår tvivl om noget...