onsdag den 22. juni 2011

Kalder Aalborg folket - mangler forslag til god restaurant!Jeg ved der sidder en masse Aalborg bloggere derude, så i ved garanteret lige nøjagtig hvad i skal foreslå mig.
Jeg er med til at arrangere en firmatur til efteråret, hvor vi først skal op på Grilleret i Nørresundby og lave brunch, og derefter spise på en eller anden restaurant i Aalborg, og overnatte på hotel.

Chefen har selv foreslået Mortens Kro, som laver et arrangement i samarbejde med Quality Hotel - men det er sviiiiinedyrt hvis alle 15 mulige mennesker ender med at melde sig til. Og man kan jo ikke være bekendt at håbe der er nogen der ikke kan?!
Så indtil vi ved hvor mange vi bliver, er vi nød til at finde på nogle alternativer - og det er her i kommer ind.

Maden behøver ikke nødvendigvis være i samme gastronomiske højde som Mortens Kro angiveligt er - men det skal heller ikke være stegt flæsk, eller Jensens Bøfhus. God kvalitet og råvarer, god betjening og hyggelige omgivelser er det vigtigste.
Har i nogle forslag? Det skal helst være nogenlunde i centrum af byen, da vi gerne skulle kunne bevæge os på gå-ben til hotellet - som vi så heller ikke kender identiteten på endnu, men som forhåbentlig også befinder sig nogenlunde i centrum...