tirsdag den 28. september 2010

Tip til billige engelske kogebøger (og engelske bøger generelt)

The Rapture

I dag kom der en reklame fra Bog & Idé, hvor jeg fandt en bog jeg godt kunne tænke mig ("Varslet" af Liz Jensen - "The Rapture" er originaltitlen (på trods af det danskklingende navn er hun engelsk, dog med en dansk far)). I stedet for at give 200 kr. for den danske version, gik jeg på nettet til min engelske yndlingsboghandler www.awesomebooks.com og fandt den i en lettere brugt udgave til under 2 engelske pund. Men da man skal bestille to bøger for at få fragten gratis, så måtte jeg jo lidt på udkig efter hvad de ellers havde.

Da mit lager af ulæste krimier/gysere/thrillere er ved at være fyldt op, kastede jeg mig i stedet over kogebogsafdelingen, som jeg egentlig aldrig har kigget i, selvom jeg har bestilt hos dem flere gange før - og hvis man ikke er bange for brugte og engelske, og i nogle tilfælde lidt ældre bøger, så er der altså mange gode ting at komme efter.
Jeg fandt to thai-kogebøger til under 2 pund pr. stk ("Ken Hom Cooks Thai", og "The Essential Thai Cookery: 50 Classic Recipes from Thailand with Step-by-step Photographs"), så om ikke så længe lander der to kogebøger og en krimi/thriller i postkassen til under 6 pund i alt, inkl. forsendelse.

Hermed er tippet givet videre :-)