Flere billeder længere nede
Selvom jeg havde rester med i madpakken mandag, var der stadig nok af fredagens Chicken Parmigiana til at lave en sandwich af kyllingekødet, og det passede fint da aftensmaden mandag skulle være nem og hurtig, inden jeg skulle i biografen med en veninde og se "Coco før Chanel" (vi har Biografklub Danmark billetter til den, men Henrik gad ikke med, så jeg måtte finde andet selskab).
Så med rester af ciabattabrødet fra Lidl som også blev brugt i fredags (til krydderurteflutes), så var den sandwich hurtigt klar.
Sandwich med kylling:
½ ciabattabrød pr. person skåret igennem på tværs
Miracle Whip (den lyseblå mest fedtfattige version)
Heinz karry-mangodressing
en håndfuld babyspinatblade
2 skiver rød peberfrugt
1 tomat i skiver
ca. ½ kyllingebryst, stegt og skåret i skiver
nogle skiver Princip! cheddarost
3-4 skiver sprødstegt bacon
Brødet ristes på brødrister eller i ovnen, og begge halvdele smøres med Miracle Whip. På bunden lægges spinat, peberfrugt og tomat. Kyllingeskiverne varmes op i en pande, og der lægges cheddarost i skiver på - når den er næsten smeltet lægges kyllingen på brødet, og der sluttes af med baconskiver og karry-mangodressing.
Konklusion:
En god sandwich - brødet måtte dog godt have været lidt sprødere, men det kan jeg jo kun bebrejde mig selv for. Karry-mangodressingen fra Heinz er god, men dog temmelig fed i det - kunne være spændende om man selv kunne lave en lækker variant...
Jeg blev mæt - og alligevel ikke så mæt at der ikke var plads til en portion popcorn i biffen :-)
Billeder:
Left-over kylling
Den meget smagfulde cheddarost fra Princip!
Cheddar på kylling
Ciabatta fra Lidl
Ciabatta uden indpakning
MASSER af sprødstegt bacon
Mmmmm..... bacon
Bacon er den væsentligste årsag til at jeg ALDRIG nogensinde kan blive vegetar
Samlingen er begyndt
Næsten færdig - mangler kun det vigtigste...
BACON!! Og karry-mangodressing
Min færdige sandwich - den var rigeligt stor...