torsdag den 15. juli 2010

Blogaward

 
Hanne K. har været så sød at give mig en blogaward, som samtidig også er den første jeg har fået - tak for det Hanne :o) Det er altid en fornøjelse at følge med i din blog, og så gør det jo heller ikke noget at vi er fra samme lokalområde, så vi kan dele lidt erfaringer med butikker osv.

Reglerne er som følger :

- Link til den søde blogger som har tænkt på dig.
- Vis awarden frem på din blog.
- Nævn 3 ting du er glad for ved dig selv.
- Vis et billede af noget du elsker.
- Send awarden rundt til 5 andre bloggere.
3 ting jeg er glad for ved mig selv:

Jeg bærer ikke nag så længe som jeg gjorde da jeg var yngre - jeg er god til at arrangere fester og sammenkomster - jeg sørger altid for at lave for meget mad :-)

Billede af noget jeg elsker:

Det mest oplagte var selvfølgelig at sætte et billede ind af mand og bonusbarn, eller den øvrige familie, da jeg ikke har nogen kæledyr. Men dem vil jeg helst gemme for mig selv, så det bliver næsten nød til at være en ting - og hvad er så mere oplagt end noget køkkenudstyr. 
Der er mange ting der kunne komme på tale - men hvis det samtidig lige skulle kædes sammen med min yndlingsfarve pt., så er det nærliggende med en limegrøn Margretheskål.


Send awarden videre:

Jeg tror jeg vælger at lade den stoppe her, da de fleste af dem jeg følger med hos, som også følger med hos mig og som dermed ville få øje på den, allerede har fået den.