torsdag den 4. oktober 2012

Levering fra Økomanden


I forrige uge ledte jeg efter økologisk grønkål på nettet (på Low Carb bloggen vil du om et par dage kunne se hvad jeg skulle bruge det til), og faldt over Økomanden, som tilfældigvis havde det på tilbud. 300 g for under 10 kr. (Nu er prisen i mellemtiden steget til 21,75, så det var et godt tidspunkt jeg fangede den på).

Fragten kostede så godt nok 49 kr., så det var nødvendigt at putte lidt mere i kurven for at det kunne svare sig.

Det blev til tomatkoncentrat, hirsemel, johannesbrød/carobpulver, kokosmel, rødkål på glas, okse grillpølser med hvidløg og hakket lammekød fra Mineslund. Den friske grønkål, et hokkaido græskar og et par store søde kartofler.

Ved en fejl havde jeg glemt grønkålen da jeg sendte min bestilling (dohh!), så jeg lavede en ny ordre - og skrev så til deres kundeservice for at spørge om jeg ville blive bonnet for to gange fragt eller om det gik automatisk at jeg kun skulle betale 1 gang. Og det kom der ret hurtigt svar om, at den ene gang fragt  ville automatisk blive trukket ud når betalingen blev gennemført.

På Økomanden kan man i øvrigt betale med Forbrugsforeningskort, og dermed opspare bonus - hvilket jeg selvfølgelig også benyttede mig af.

I mit område leverer de om onsdagen, og bestilling skal være sendt senest søndag.
Sidste onsdag kom leveringen så, og jeg var fint tilfreds. Lammekødet og pølserne (som var frosne) var pakket i en flamingokasse med tøris, og der var en seddel i med advarsel om faren ved tøris. Det meste var nu fordampet da jeg kom hjem fra arbejde.
Resten af varerne var pakket i en solid papkasse, og der var ikke noget at udsætte på kvaliteten. Grønkålen var frisk og sprød, græskaret så fint ud, og de søde kartofler var kæmpestore og faste.

Så indtil videre en klar anbefaling af Økomanden, hvis du gerne vil bestille økologiske varer online.
Om de er billigere eller dyrere end alle andre øko-webshops skal jeg ikke kunne sige - det der gjorde at jeg bestilte hos dem i denne omgang, var primært at de havde frisk grønkål, og at jeg kunne bruge mit Forbrugsforenings-kort.

For en ordens skyld vil jeg lige fortælle at jeg ingen aktier har i Økomanden - de har ikke bedt mig skrive dette indlæg, og jeg får ingenting for det.
Bare så det ligger fast.