mandag den 2. april 2012

Opskrift: Sex on the Beach (drink)I weekenden holdt vi madklub endnu en gang (hvor alle retter har et tema, som de andre så skal forsøge at gætte), og denne gang var der sex på menuen. Altså ikke sådan at forstå at vi har lavet det om til en swingerklub, men temaet var sexede/erotiske/romantiske madvarer.
Tanken opstod egentlig da jeg læste hos Sneglcille om spillet What the F*ck. Det lød tilpas grænseoverskridende til at jeg måtte bestille det hjem, og da vi tit spiller et eller andet, eller laver en lille selskabsleg til vores madklubaftener, var tanken at vi kunne spille dette når det blev vores tur igen.
Hvis vi blev fulde nok. Det er nogle pænt underlige ting man skal svare på.
Som feks.:

What would bother you more?
a) if every time you belched, a pint of snot came out of your mouth
b) if every time you farted, the nearest fire alarm went off
eller
If your best friend got bitten on his penis by a snake, what would you rather do?
a) suck the venom out
b) let him die
Nå men selvom (hele) spillet ikke som sådan handler om sex, så fik det mig alligevel på tanken om sexede/erotiske madvarer til næste tema. Især da netbutikken jeg bestilte spillet hos, solgte alle mulige sjove varer til feks. pige-polterabends. 
Jeg bestilte en pose pasta formet som små tissemænd/peniser (vælg selv hvilket ord du bedst kan affinde dig med at bruge)
Så var resten jo oplagt.


For at starte ud med velkomstdrinken, så var valget nemt - Sex on the Beach.

Der findes mange forskellige udgaver af denne drink, men ifølge flere kilder skulle den originale indeholde følgende fire ingredienser:


vodka
Peach Schnapps eller likør
appelsinjuice
tranebærjuice


Ikke alle er enige om mængderne, men jeg valgte at holde mig til denne opskrift fra Bartendermagasinet.

Useless information:

Den alkoholfrie version kaldes nogle gange "Safe Sex on the Beach", "Dry Humping on the Beach", eller "Virgins on the Beach".
En "Woo Woo" er en Sex on the Beach uden appelsinjuice.

Sex on the Beach:
1 person


4 cl vodka
2 cl Peach Schnapps eller Peach/ferskenlikør
4 cl appelsinjuice
4 cl tranebærjuice


Alt hældes i en shaker, hvis man har sådan en, med isterninger, og rystes grundigt. Hæld drinken op i et højt glas fyldt med is. Server - evt. med et sugerør.


Konklusion:


Sidste gang jeg fik denne drink var i en halv-græsk udgave på Rhodos i en all-inclusive bar for nogle år siden, så jeg skal være ærlig og sige at jeg er ikke sikker på hvordan den skal smage. Men den her udgave var godt nok for krads for mig. Jeg ved ikke helt om det var vodkaen der smagte for meget igennem, men der var noget alt for stærkt og bittert ved den. Heldigvis havde jeg blandet en kande som så bare skulle hældes i glas med is når gæsterne kom, så jeg endte med at hælde noget af drikken ud og fortynde med mere appelsin- og tranebærjuice. Til sidst blev den faktisk hæderlig, men ovenstående mængde fungerer altså ikke helt for mig.
Der var i øvrigt ingen der gættede drinken, så de andre ved åbenbart heller ikke hvordan sådan en skal smage.
Eller også var den bare blevet uigenkendelig pga. mine ændringer.
(P.S. Jeg glemte at tage billeder i kampens hede, så udgaven på billedet er faktisk en snyder - det er kun appelsinjuice og tranebærjuice, som jeg har drukket i dag. Men jeg vil vove den påstand at næsten ingen vil kunne se forskel).