onsdag den 23. november 2011

Coolstuff blogkonkurrence

Coolstuff afholder en blogkonkurrence, hvor man skal linke til det man ønsker sig mest i julegave hos dem.
Det vil jeg da godt give en chance, da man kan vinde et gavekort på 500 kr.

Nu er jeg endelig kommet med på iPhone dillen (efter at Lækkermåsen bestemte sig for at han måtte have den nye 4S, så jeg har arvet hans 4), så hvad andet kan man ønske sig end et iGrill stegetermometer!

igrill
Billede lånt fra Coolstuff.dk

Se flere julegaveidéer lige her!

---

Madmæssigt står det lidt stille med kreationerne lige for tiden - Lækkermåsen er begyndt med nogle anderledes arbejdstider, der gør at jeg spiser alene nogle dage. Og det betyder at projekt-tøm-fryser-for-reste-retter-som-Lækkermåsen-ikke-bryder-sig-om er gået i gang. Der skal sorteres og spises og ryddes op. Bl.a. fordi der skal være plads til hjemmelavede ting når Bonussønnen skal konfirmeres til foråret.
I går købte jeg f.eks. 20 kg oksefilet, som var på tilbud i Superbest til 100 kr. pr. kg. Vi aner ikke om det er god kvalitet, men man kan jo kun håbe. Nu ligger der i hvert fald 5 x godt 4 kgs fileter i vores, og Bonusfamiliens frysere og hygger sig indtil maj.
Planen er at det skal grilles - og derfor er det jo oplagt at ønske sig et ekstra termometer. Det ene trådløse vi har, batter ikke meget til så meget kød.