onsdag den 30. juni 2010

Kagedåser og modermærker

Jeg har i et stykke tid været på udkig efter nogle kagedåser i firkantet form, som samtidig ikke måtte være for høje, da de skal kunne stå i en køkkenskuffe. I dag var jeg i Rema og se nu bare her hvad jeg fandt:


De passer faktisk så godt ind i køkkenet, at jeg kunne finde på at have dem stående fremme - men det vil nok afføde en vis protest fra husets øvrige beboer - så derfor er det godt de også kan være i skuffen.
De var der også i en højere udgave, men dem her var perfekte, og til 19 kr. pr. stk. var det lige til at overkomme. Og så signalerer den ene endda BBQ!!

On a more serious note...

I nat mistede vi en af vores naboer - han døde af kræft, som udviklede sig meget aggressivt de sidste 3 uger, og ingen havde vist forventet det ville gå så stærkt. Faktisk skulle han have været hjemme i dag, men i stedet sov han ind i nat.
Han og hans kone er/var som en slags reserve-forældre/bedsteforældre (aldersmæssigt midt i mellem) for os, og jeg vil savne hans selskab, alle hans historier og gode humør.
Og så lige et opråb - kræften han led af var modermærkekræft, men hans egen læge havde i lang tid sagt at de pletter på hans arm, de betød ingenting.
Først da han fik en knude under armen kom han til undersøgelse og fik det konstateret, og så bredte det sig hurtigt til lungerne, hvilket gjorde at han havde svært ved at trække vejret de sidste 2-3 uger, og som nok også gjorde at det gik så hurtigt til sidst.

Så derfor - hvis et modermærke begynder at se mistænkeligt ud, SÅ FORLANG FOR GUDS SKYLD AT DET BLIVER UNDERSØGT!!!
R.I.P. - håber du kan trække vejret der hvor du er nu...