onsdag den 20. april 2011

Vinderne af give-away

gift box.
Ja det blev ikke i aftes som lovet, da jeg faktisk var gået i seng kl. 21 - men i stedet bliver det så her fra morgenstunden inden sidste arbejdsdag før påske. Glæder jeg mig? Det tror jeg nok jeg gør.

Nå men vi skal jo til det - vinderne af give-awayen her.
Først og fremmest stor tak til jer der gad deltage - jeg var ved at være lidt bekymret på et tidspunkt, for om reglerne var for indviklede, siden der ikke var flere der joinede. Næste gang tror jeg bare det skal være "læg en kommentar - slut".
Men det var dejligt med jer 10 der havde lyst til at være med, og at i alle gad komme med forslag.

Det betyder jo så reelt også at præmien skal deles nogenlunde ligeligt mellem to af jer.
Jeg har været lidt i tvivl om jeg skulle vælge tilfældige vindere via Random.org, eller om jeg skulle vælge ud fra hvad jeg havde mest lyst til at lave, så resultatet er blevet 1 af hver.

Vinderne er derfor:

1. Brygwald - fordi jeg MÅ prøve den tomatsalat, hvor tomaterne saltes - det har jeg aldrig hørt om før.
2. Piskeriset - fordi nummer 9 blev udtrukket i Random.org - og dermed kommer både en rabarberdrink og grillede brød på menuen.

Hvis i sender mig jeres adresse på mail hejdi (at) fiberpost punktum dk, så får jeg sendt en hilsen til jer - det bliver dog nok først efter påske jeg når det, men giv mig lige et praj når kuverten dukker op, så jeg ved den er arriveret.

Jeg håber i øvrigt også det er ok at jeg snupper flere af de andre idéer til sommerens menuer. Der er allerede planer i tankerne...

Rigtig god påske til jer, og alle andre derude!