tirsdag den 28. januar 2014

Vind Jane Faerbers/Madbandittens nye LCHF bog, Mæt & Slank med LCHF


Sponsoreret indlæg

Igen har jeg fået lov at udlodde en bog i samarbejde med Politikens Forlag - denne gang er det guf for low carb/LCHF folket, nemlig fortsættelsen til Jane Faerbers/Madbandittens LCHF - Spis Dig Mæt & Glad:

"Mæt & Slank med LCHF

I pressebrevet fra Politikens Forlag står der bl.a.:

LCHF - Low Carb High Fat er en kostmodel, som har taget Danmark med storm. Principperne er enkle, maden er nem og velsmagende, og effekten mærkes øjeblikkeligt!

Spis dig mæt og tab dig samtidig! Det lyder næsten for godt til at være sandt. I alt for mange år har vi lært, at vægttab er ensbetydende med afsavn, lidelse og sult. Men ingen kan holde ud at være sulten i længere tid af gangen, og derfor er det projekt dømt til at mislykkes.

Med LCHF starter vi et helt andet sted. Vi starter med at spise rigtig mad. Mad, som kroppen kan forstå og genkende som mad, og som vi kan spise os mætte i med god samvittighed. Når vi lægger kosten om til STRIKS LCHF og spiser få kulhydrater og mere fedt, sker der nemlig det fine, at kroppens maskineri skifter brændstof. Og i stedet for at bruge kulhydrater som energi, forbrænder kroppen nu fedt som energi. Det har den åbenlyse fordel, at kroppen nu har fri adgang til de reserver, vi i årenes løb har bygget op og lagret rundt omkring på vores krop.

Med bogen her får du en livsstil, som på én gang regulerer dine hormoner, dit blodsukker og din appetit. Og kan du gætte, hvad der så også sker? Så regulerer din vægt sig også!

Du kan læse lidt mere om bogen her på side 6 og 7.

For at deltage i konkurrencen om bogen, skal du denne gang opfylde lidt flere krav end ved sidste give-away - men punkt 1 kan forhåbentlig komme andre til gavn også:

1. Læg en besked/kommentar til dette indlæg senest tirsdag den 04.02.2014 kl. 18.00, og skriv din opskrift på din bedste LCHF/low carb dressing/dip/sauce/smør/snask/humus/salsa - hvad som helst der kan bruges som dyppelse eller smørelse til kød og grøntsager, og som er (forholdsvis) low carb/LCHF. Det er fint med opskrifter der indeholder underjords-grøntsager og bælgfrugter.
Kun kommentarer med en opskrift i kommer med i betragtning.
2. Bogen skal kunne sendes til en adresse i Danmark.
3. Husk at nævne din email adresse i kommentaren, så jeg kan få fat på dig hvis du vinder.

Jeg trækker en vinder tirsdag den 4. februar om aftenen, eller hurtigst muligt derefter.

Good luck!