lørdag den 14. august 2010

Indkøbstip: Vaniljestænger fra England

       ¨ 

Der er flere rundt omkring i blogland der har købt vanilje her på det sidste - meget af det stammer vist fra et tip på Jubii debatten hvor jeg også læser med, og med de billige priser der var at finde på de sider der blev linket til, skulle jeg også lige forsøge mig.

Mandag aften bestilte jeg derfor 10 Premium vaniljestænger hos www.vanillamart.co.uk, til den formidable pris af 4 engelske pund, plus 0,75 pund i fragt. Jeg synes det er imponerende at man kan få noget tilsendt for under 7 kr. fra England, når man tænker på hvad det tit koster at få noget tilsendt fra danske firmaer.

Vaniljestængerne var pakket i husholdningsfilm, og da de anbefaler at pakke dem i en lufttæt beholder, fandt jeg de glasstænger frem, jeg har gemt fra tidligere køb af vanilje i almindelige butikker.
Jeg havde dog kun 3 glas, og det var simpelthen umuligt at proppe 10 stænger deri, så 3 af dem røg i film hver for sig, og så er det hele kommet i en Ziploc pose. Så regner jeg med de holder sig.
Stængerne var i øvrigt en del længere end glassene, så jeg måtte bøje dem lidt - og de ser fede, bløde og gode ud, så jeg glæder mig til at få prøvet dem. Hvis ikke før, så bliver det nok i en ostekage, når vi skal holde fælles fødselsdag i starten af september.

Så tippet er hermed givet videre, hvis der skulle være nogle få der stadig ikke har opdaget det!