onsdag den 16. marts 2011

Kommende give-away

ribbon

Jeg mangler 1 fast læser for at være oppe på 50 - og bloggen har rundet 90.000 sidevisninger, så mon ikke det snart er på sin plads at jeg laver min første give-away. Jeg synes det er sjovt at deltage hos andre, og har da også en enkelt gang været heldig og vinde noget dejlig kushmi te hos Hanne, sammen med nogle små chokolader - så nu er det vist tid til at give noget god karma tilbage.

Når jeg har rundet de 50 faste læsere, OG antal sidevisninger kommer over 100.000, så bliver der sat et eller andet i spil som gave, og så håber jeg selvfølgelig der er nogen der gider lege med!

9 kommentarer:

 1. Super! Så håber jeg at jeg kan finde nogle ting der kan gøre gavn :-)

  SvarSlet
 2. Lyder godt - jeg har været ude og finde de første par små ting i dag :-)

  SvarSlet
 3. Super ide'.
  Takker for mange gode opskrifter.
  Mangler dog at kunne linke dem til facebook

  SvarSlet
 4. Lene: Tak skal du have :-)
  Jeg har indsat en Facebook share knap øverst til højre - er det sådan en du mangler?

  SvarSlet
 5. hej Heidi
  Så kom du op på 60 faster læser, jeg har været inden og kikke lidt i et stykke tid og syndes det nu er på tide at give mig til kende. jeg glæder mig meget til at prøve at lave noget af dit mad, lige for tiden prøver jeg http://newyorkerbyheart.blogspot.com/ og har været heldig med meget af Birthe´s mad og tro mig jeg er virkelig dårlig i et køkken, men det jeg har prøvet hod Birthe har blevet rigtig godt, så nu skal jeg lidt rund hos sig og se om jeg kan finde noget jeg tør våge mig ud i.
  hilsen joan

  SvarSlet
 6. Hej Joan

  Velkommen til, dejligt du giver dig til kende!
  Jeg håber du kan bruge noget af det du finder, og at du vil lægge en kommentar til en opskrift hvis der er noget der går godt (og for den sags skyld også skidt :-))

  SvarSlet