mandag den 21. januar 2013

Lav Nordens bedste kødsauce


Dette er et sponsoreret indlæg i den forstand 
at jeg har fået kurven med indhold fra Heinz til gengæld for at skrive om konkurrencen. 

Endnu en gang har Heinz været flinke og sende en lille kurv med ingredienser til at lave sidste års vinderopskrift af Nordens bedste kødsauce. Den indeholder bla. diverse rodfrugter (som desværre havde frostskader allerede da de blev leveret her i fredags), en almindelig og en øko Heinz ketchup, basilikum, tomater, peberfrugt og chokolade, og kan inspirere til at lave den bedste kødsauce årgang 2013.

Hvis du har en Facebook profil kan du se mere om, og deltage i konkurrencen her - hovedpræmien er en rejse til Bologna for 2 personer, men man kan også vinde Le Creuset sæt.

Vær obs på at der findes en vinder fra hvert land (dette afgøres af en jury), og de 4 der går videre skal høste stemmer på Facebook. Disse stemmer vægter med hoveddelen når vinderen kåres - resten afgøres af en italiensk restaurant i Sverige, som tilbereder og bedømmer alle 4 opskrifter.
Dvs. det kommer sandsynligvis til at kræve at man gider reklamere for sin opskrift på Fjæsen. Pt. er jeg ikke 100% sikker på om jeg deltager, da jeg ikke var klar over hvordan det foregik da jeg sagde ja tak til at modtage kurven - jeg er dybest set lidt imod konceptet med Facebook likes, da det hurtigt bliver til en tigge-konkurrence om stemmer.
Men mon ikke jeg nok skal få lavet en kødsauce og give mit bidrag i konkurrencen - det bliver bare uden forventninger om at vinde.

Til gengæld glæder jeg mig til at se hvad i andre finder på.