tirsdag den 11. januar 2011

Advarsel mod tidligere anbefalet engelsk netbutik med køkkengrej

Opdatering 13.02.2011:

I sidste uge dukkede der endelig en pakke op fra England - dog kun med 3 ud af 7 bestilte ting (heriblandt heldigvis olivenudsteneren, som var grunden til at jeg overhovedet bestilte noget hos dem).
Med i pakken var der en seddel om at de resterende ting ville blive sendt ugen efter, så nu er jeg jo noget spændt på om resten dukker op.
Jeg havde truet dem via deres hjemmeside, med at min bank ville føre pengene retur hvis ikke jeg hørte fra dem, så måske det var det der skulle til.
Under alle omstændigheder håber jeg selvfølgelig at resten dukker op - og så bestiller jeg ellers aldrig noget hos dem igen...

----

Jeg har tidligere skrevet om www.decuisine.co.uk, hvor jeg bestilte min egen julegave lige før jul (først og fremmest en olivenudstener, men også andre ting).
Hjemmesiden ser fin ud, de har mange spændende ting, til fornuftige priser, og fragten var også rimelig.

Desværre var der bare lige én ting jeg missede - nemlig at tjekke på nettet hvad andre havde at sige om stedet, inden jeg bestilte og smed mine penge efter dem.
Jeg sendte min ordre den 21. december, pengene blev trukket den 23. december, og jeg var så småt begyndt at undre mig over at jeg ikke har modtaget noget, og at jeg heller ikke kunne se på ordrestatus at varerne var sendt.
For et par dage siden sendte jeg en besked via deres kontaktformular - den har jeg ikke fået svar på.

I dag kom jeg så endelig i tanke om at jeg måske lige skulle tjekke hvad der var af reviews på nettet - og tak skæbne! Hvis jeg havde læst alle de negative kommentarer, havde jeg aldrig bestilt noget hos dem.

Det er side op og ned, så langt som næsten 2 år tilbage, hvor folk fortæller at de aldrig har fået deres varer, og firmaet er umuligt at komme i kontakt med.
Får de endelig fat i dem og får lovning på refundering af deres penge - så sker der enten ingenting, eller også kommer der en gummicheck!

Der er dog også nogle der fortæller at de har modtaget deres varer efter op til 3-4 måneder, men det er jo godt nok ikke lige det man regner med, når man bestiller noget som ser ud til at være på lager, og når man ikke får nogen besked om at der er lang leveringstid.

Så jeg har mere eller mindre indstillet mig på at jeg er blevet taget i måsen for første gang i min karriere som nethandler - og så må det være en lærestreg - og en reminder om ALTID at tjekke reviews på de udenlandske netbutikker inden jeg bestiller (pis også - nu var jeg lige blevet så glad en fortaler for de engelske netbutikker, at man skulle tro jeg fik procenter).

Ender det så med at varerne kommer alligevel, så er det selvfølgelig kun positivt - men lige nu regner jeg med absolut ingenting. Så jeg håber ikke jeg har fået lokket nogen til at bestille hos dem!

P.S. Er der nogen der ved hvor man kan få en billig olivenudstener?