søndag den 21. november 2010

Det er snart sidste chance for at hjælpe Nadia!I tilfælde af at der stadig skulle være nogen der ikke har hørt om  www.foodfanatic.dk blogger Nadias deltagelse i konkurrencen om et 3-måneders ophold på en berømt kokkeskole i Irland, så vil jeg lige slå et slag for hende, her hvor der kun er 4 dage tilbage af konkurrencen.


Hun har stadig en chance for at nå i finalen, men situationen er begyndt at se kritisk ud, så hun har brug for al den hjælp hun kan få. 
Hvis du har en Facebook profil kan du hjælpe med at stemme på hende - det koster dig ingenting, det tager kun meget lidt af din tid, og der er absolut ingen forpligtelser eller farer ved at afgive din stemme!


Derfor vil jeg på Nadias vegne gerne bede dig om at gøre følgende:


1. Gå ind på linket http://www.cheffactor.ie/content/competition-entries/delicious-thai-green-curry-chicken-and-sweet-basil (Nadias "profil" i konkurrencen), tryk på Like-knappen lige over "Vote for me", og du har hermed givet din stemme, og forhåbentlig hjulpet hende et lille stykke på vej til finalen.


2. Send denne besked videre til alle dine Facebook venner, og bed dem om at stemme, samt at sende videre til deres Facebook venner osv. 


Lad os hjælpe Nadia, som deler sin fantastiske mad med os på sin blog www.foodfanatic.dk(siden er desværre nede lige pt., så vend tilbage til den senere, hvis du vil se hvad Nadia laver af skøn mad).
Læs evt. mere på Nadias Facebook profil: http://www.facebook.com/pages/foodfanaticdk/101458499906601


På forhånd tak for din opbakning.