fredag den 5. august 2011

Blogaward

trophy

Jeg har opdaget at der er tre der har været så søde at give mig en blogaward, hvor man fortæller lidt om sig selv. Tak for det!
Den ene er Degns Cuisine som jeg "kender" fra Grillklubben (vi har da i hvert fald mødt hinanden til et pizzaarrangement), som laver en masse lækre retter, bl.a. på sin supersøde lille Kamado grill på altanen. Og så tager hun de godeste billeder.
Den næste er Louises Madblog. Louises blog handler primært om mad, og ikke så meget udenomssnak, så hvis man gerne vil undgå alt det private og fokusere på maden, så er den et besøg værd.
Den sidste er Livet i Rebelsig. En hyggelig blog der måske egentlig fokuserer mere på livet generelt end specifikt på maden - men det kan jeg jo også godt lide, så den er hyggelig at følge med i.

Nu til reglerne:

- Man skal linke til den/dem man har modtaget awarden af. (Hermed gjort)
- Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 læsere. (Der er rigtig mange der har flere, så det var ikke så nemt ud fra min blogliste - men det lykkedes mig dog).
- Man skal svare på 5 spørgsmål.

1. Hvorfor begyndte jeg at blogge?

Jeg begyndte at støde på diverse madblogs for flere år siden, når jeg ledte efter en opskrift på nettet. De sidste 2-3 år er jeg begyndt at interessere mig mere og mere for madlavning, så det nu er en hobby, og ikke et nødvendigt onde for at få noget og spise - og jeg bildte derfor mig selv ind at jeg måske også ville kunne bidrage med lidt i opskriftsverdenen. 
I starten var det lidt meningen at det mest ville komme til at handle om hvad man kan lave på en grill, da vi har en mindre vognpark af slagsen og tidligere var meget aktive på Weberklubben - men efterhånden er arbejdet flyttet mere og mere ind i køkkenet, så grillerne er kommet mere i 2. række og nu primært bliver brugt til kød.
Mange timer, nogle gode oplevelser og bekendtskaber senere, har jeg bestemt ikke fortrudt at jeg startede bloggen, og jeg regner med at blive ved i lang tid endnu.

2. Hvilke blogs følger du?

Uha - mange! Når jeg finder en blog der ser spændende ud (nogle gange via Madblogs, andre gange ved søgninger efter opskrifter, og andre gange igen via foodporn sites som feks. Foodgawker og Erecipecards), tilføjer jeg den til min Google Reader (og melder mig som regel som læser på siden via Friend Connect, hvis det er muligt) - så næsten al læsning foregår der igennem, da det er nemt at se hvornår der er nye indlæg.
Jeg følger en lang række danske blogs, men er også begyndt at tilføje flere og flere udenlandske for at få lidt ny inspiration. Langt de fleste er madblogs, men der er også efterhånden en del satiriske "dagbogs" blogs jeg synes er sjove.
Så - ingen nævnt, ingen glemt.
Og for at holde grill-interessen lidt ved lige, følger jeg også stadig med på diverse grillklubber.

3. Favorit farver?

Kommer an på hvad det er til - i boligindretning og køkkengrej (ja der betyder farver altså også noget) er jeg en del ovre i limegrøn og lilla. Hvis det er tøj vi snakker om, så er det både sort (som jeg aldrig burde gå i, da jeg er en "sommertype"), grøn, blå og lilla.

4. Favorit film?

Nogle af de film jeg kan se igen og igen, er bl.a
 The Silence of the Lambs, As Good as It Gets, Parenthood, The Green Mile og The Shawshank Redemption (de to bedste Steven King filmatiseringer, efter min mening).
Ellers er jeg vel mest til krimier, komedier, "chick flicks" - og gyserfilm.

5: Hvilke lande vil du besøge?

De sidste par år har jeg haft en forkærlighed for Grækenland
(og især Kreta) - og vil meget gerne derned igen - flere gange. Men jeg kunne også godt tænke mig at opleve USA igen, denne gang lidt mere end Colorado. Jeg vil gerne til Italien (Rom og Toscana f.eks. - har dog været i Rom på studietur), England/London (har været i London 3 gange, men vil gerne på shopping igen) og Schweiz (for at se de fantastiske landskaber de har. Er i øvrigt kørt igennem på vej til Frankrig på en camperferie for mange år siden, og kan stadig huske en lille benzintank oppe på et bjerg ude i midten af ingenting, som havde det reneste, pæneste, mest pyntede og velduftende kundetoilet jeg nogensinde har været ude for. I hvert fald på en tank).
Jeg vil egentlig gerne mange steder hen - og kunne også godt tænke mig at opleve Thailand, men jeg gider ikke den lange flyvetur, så det opnår jeg nok aldrig.

Jeg giver Blog Award til:


Håber i gider lege med!