torsdag den 22. april 2010

Snart weekend

Så er det heldigvis snart weekend.

I dag har vi fået hakket oksekød i karry - intet nyt under solen i den opskrift, bortset fra at jeg kom til at putte gulerødderne i minihakkeren sammen med hvidkålen, i stedet for at skære dem i tern. Og så syntes jeg ikke at jeg kunne hverken smage eller lugte karryen.
Enten er det fordi det er en anden type end jeg plejer at bruge, eller også har jeg mistet min lugtesans midlertidigt. Jeg har også mistanke om at der er lidt sygdom på vej, efter at det ene næsebor er begyndt at stoppe til i dag. Henrik havde et par sygedage i sidste uge, og det skulle være sært hvis ikke det er dem der indhenter mig nu. Han starter altid med at blive syg, og så rammer det mig bagefter. Gad godt vide hvor han får det fra. Dumme skid.

Anyway - der bliver nok ikke blogget igen før tidligst søndag. I morgen skal vi have rester fra i dag, og lørdag skal vi til konfirmation.
Søndag har jeg planer om at vi skal have brugt noget af det lammekød vi har liggende i fryseren - nu skal det prøves med at smide det på grillen.
Om det bliver koteletter, kølle eller måske en ryg vides ikke endnu - men planen er at jeg vil forsøge med nye ovnstegte kartofler med rosmarin (fra Spanien - altså kartoflerne), aioli og gulerødder som tilbehør - de sidste to ting fundet hos Hanne K. - hvilket lige minder mig om at jeg skal forsøge at have fundet noget citrontimian...
Gud ved om de har det på en planteskole??

God weekend til jer alle sammen derude i cyberland.