tirsdag den 21. december 2010

Julegaven til mig

*** UPDATE 11.01.2011 ***

Se mit indlæg her vedr. en indtil videre mislykket handel med www.decuisine.co.uk!!

----

Vi har ikke for vane at give hinanden sådan rigtige overraskelser til jul - eller... dvs. jeg finder som regel på et eller andet til Lækkermåsen, men det kniber nogle gange lidt den anden vej.
Jeg har derfor heller ikke rigtig ytret ønske om noget i år (dybest set mangler jeg jo ikke noget), men det affødte så lidt brok over at jeg aldrig gav udtryk for noget jeg godt kunne tænke mig, så han kunne købe det af sig selv.
Så måtte jeg jo lige i tænkeboks, og kom i tanke om at jeg godt kunne tænke mig en olivenudstener.
Sådan en er imidlertid ikke så nem at finde på det danske net (fri os fra at skulle gå i en fysisk butik!) - faktisk er det kun hos www.hwl.dk vi kunne støve en op, men fragten løb op i mere end hvad selve udsteneren kostede, og det nægter jeg simpelthen at betale.

Derfor gik jeg lige på rov i engelske netbutikker i stedet - jeg har god erfaring med at de som regel tager mindre i fragt end de danske butikker, forstå det hvem der kan.
Det førte mig til http://www.decuisine.co.uk, hvor de havde sådan en fætter her - og når man nu alligevel skulle betale et mindre beløb i fragt, så kunne man jo lige så godt udnytte det og bestille lidt mere med hjem.
Så derfor har jeg nu bestilt min egen julegave - som nok ikke kommer hjem til jul, men pyt - forventningens glæde er jo som regel den største.

For ca. 45 engelske pund (inkl. fragt) fik jeg udsteneren (som også skulle kunne bruges til kirsebær), en silikonevendedims, en bagepensel, et sukkertermometer, en kartoffelmoser i stål, en paletkniv i stål, og et ske-målesæt i stål. Hvis man tænker på hvad det ville koste at få sendt fra en dansk netbutik, så synes jeg absolut det er rimelige priser.

Men hvis du har tænkt dig at gå ind og kigge på siden, så er du advaret - du kan godt risikere at komme fattig derfra igen.

7 kommentarer:

 1. Det er da så absolut en rimelig pris, der må jeg vist ind og snuse lidt rundt, tak for tippet :-D

  Jeg synes at de danske postpriser nærmer sig røveri ved højlys dag!

  Glædelig jul til dig og din familie, Heidi.

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Herlige ting! Jeg er helt enig i, at danske postpriser er horrible... men englænderne har nu heller ikke så meget moms at slås med, som vi har... :-(

  SvarSlet
 3. @Birthe: Ja enten så tager det danske fragtvæsen alt for meget, eller også tager det engelske alt for lidt!
  Rigtig glædelig jul til dig og dine også - håber du har fundet lidt julestemning frem :-)

  SvarSlet
 4. @Mia: Nej det kan godt være det er der forskellen ligger - men derfor er det alligevel utroligt at man kan fragte noget over søen for under 100 kr. - men jeg klager ikke :-)

  SvarSlet
 5. Nu ved jeg ikke helt, om jeg tør trykke på det link... ;-)

  I Frankrig er det nærmest standard, at du kan købe en hvidløgspresser og olivenudstener i ét. Jeg tror muligvis, det er derfra, at vi har fået vores, og sådan en olivenudstener er nu ganske smart!

  Hav en rigtig dejlig jul :-)

  SvarSlet
 6. Tryk du bare løs :-)
  Det er sjovt du nævner det, for efter jeg havde bestilt den på billedet, fandt jeg faktisk et andet link, hvor den var med i hvidløgspresseren.
  Men jeg håber den kan bruges, den jeg har bestilt - jeg har læst et eller andet om, at en olivenudstener som regel kan bruges til kirsebær, men en kirsebærudstener kan ikke altid bruges til oliven - så jeg håber det er til oliven, den jeg har købt :-)

  Rigtig god jul til dig og din familie, inkl. slynglerne (skal vi ikke snart se flere billeder??)

  SvarSlet
 7. Mange tak - jeg skal gøre mit bedste! :-D

  Jo, jeg har planer om, at de skal udsættes for et kamera i aften eller morgen tidlig... hvis de ellers kan sidde stille, for der er godt nok krudt i dem for tiden, nu de ikke kan rende rundt udenfor ;-)

  SvarSlet