lørdag den 19. marts 2011

Lykken er...

Eva fra Stjernestøv i silkeregn afholder en give-away, hvor man skal skrive lidt om hvad lykken kan være - og den vil jeg gerne deltage i.

Lige netop i dag (og i går) har lykken været at jeg har en hel weekend uden faste planer, hvor jeg kan gøre mere eller mindre som jeg har lyst til. Og det har (som så mange andre weekend-dage) betydet at jeg har brugt en stor  del af lørdagen i køkkenet på at lave god mad til mig selv og familien.

Men uanset hvor godt jeg kan lide at lave mad og elsker at stå i køkkenet - så er jeg også lykkelig ved tanken om at i morgen søndag, der er det eneste på programmet at lave skønne ciabattabrød af den biga der står og bobler på køkkenbordet lige nu - aftensmaden er nem og tager højst 10 minutter, så resten af dagen kan bruges på at hygge og slappe af, og måske se lidt film og serier. Køkkentjans den ene dag - total afslapning den næste - det er lykke for mig lige nu...

2 kommentarer:

 1. Kære Heidi.

  Det kender jeg simpelthen SÅ godt, det du beskriver. Jeg elsker at lave mad; men elsker måske endnu mere at spise det, snakke om det, læse og se om det i fjernsynet! Jeg kender i hvert fald udmærket følelsen af, at det også bare kan være fantastisk at slappe helt af og have absolut INGEN faste planer eller forpligtelser.

  Mange hilsner (i skrivende stund fra Diyarbakir i Kurdistan)
  /Eva

  SvarSlet
 2. Du rammer så også lige hovedet på sømmet mht. det med at spise det, snakke om det, læse og se om det i fjernsynet! Tit bruger jeg endnu mere tid på at finde opskrifter, og ikke mindst at sortere dem, end rent faktisk at få dem afprøvet :-)

  SvarSlet