søndag den 19. januar 2014

Vindere af 5:2 kogebogs give-awaysUden yderligere udenomssnak - her er vinderne af de to kogebøger om 5:2 fasten - Random.org har igen hjulpet mig, og denne gang har jeg endda fundet ud af at sætte billederne rigtigt ind:


Vinder af 5:2 Kurens Kogebog blev kommentar nr. 17, Pia H.:
Sjovt... jeg sad lige i går og fablede til kæresten om 5.2 kuren. Han mener ikke, jeg behøver tabe mig, men vil klart støtte op om projektet, hvis jeg vælger at starte. Er han ikke skøn??
Så... 5:2 Kurens Kogebog... ville være dejlig at få i min retning:-D


Vinder af Sund og Slank med 5:2 blev kommentar nr. 9, Louise:''
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde Big nummer to: "Sund og Slank med 5:2". Det kunne være sjovt at få prøvet kuren af.

Til lykke til jer begge, og tak til alle der var med - hvis i sender mig en mail på hejdi (at) fiberpost . dk med jeres navn og adresse, så får jeg sendt bøgerne i løbet af næste uge.

God fornøjelse med dem :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Heidi.
  Jeg har modtaget min bog... og jeg er vildt begejstret :-D Der er så mange lækre opskrifter i, at selv kæresten vil være med, så det kan kun blive godt.
  Dog... (surt opstød over post danmark) er et af hjørnerne lettere bøjet. Jeg er måske lettere nørded, når det gælder bøger, men det irriterer mig... specielt da det ikke er første gang, det sker :-(
  Anyway... glæder mig til at komme i gang... og se resultater :-D
  - Pia H

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia: Godt at den er nået frem - men øv med postskaden :-( Jeg kan godt forstå dig, jeg gider heller ikke bøjede hjørner på helt nye bøger! Desværre var boblekuverten den eneste emballage jeg lige havde adgang til, og jeg regnede egentlig med den var solid nok, men det ved jeg så til næste gang. Der kommer nemlig snart en ny give-away :-) (Dog ikke lige med 5:2, men LCHF i stedet)

   Slet