tirsdag den 11. januar 2011

Advarsel mod tidligere anbefalet engelsk netbutik med køkkengrej

Opdatering 13.02.2011:

I sidste uge dukkede der endelig en pakke op fra England - dog kun med 3 ud af 7 bestilte ting (heriblandt heldigvis olivenudsteneren, som var grunden til at jeg overhovedet bestilte noget hos dem).
Med i pakken var der en seddel om at de resterende ting ville blive sendt ugen efter, så nu er jeg jo noget spændt på om resten dukker op.
Jeg havde truet dem via deres hjemmeside, med at min bank ville føre pengene retur hvis ikke jeg hørte fra dem, så måske det var det der skulle til.
Under alle omstændigheder håber jeg selvfølgelig at resten dukker op - og så bestiller jeg ellers aldrig noget hos dem igen...

----

Jeg har tidligere skrevet om www.decuisine.co.uk, hvor jeg bestilte min egen julegave lige før jul (først og fremmest en olivenudstener, men også andre ting).
Hjemmesiden ser fin ud, de har mange spændende ting, til fornuftige priser, og fragten var også rimelig.

Desværre var der bare lige én ting jeg missede - nemlig at tjekke på nettet hvad andre havde at sige om stedet, inden jeg bestilte og smed mine penge efter dem.
Jeg sendte min ordre den 21. december, pengene blev trukket den 23. december, og jeg var så småt begyndt at undre mig over at jeg ikke har modtaget noget, og at jeg heller ikke kunne se på ordrestatus at varerne var sendt.
For et par dage siden sendte jeg en besked via deres kontaktformular - den har jeg ikke fået svar på.

I dag kom jeg så endelig i tanke om at jeg måske lige skulle tjekke hvad der var af reviews på nettet - og tak skæbne! Hvis jeg havde læst alle de negative kommentarer, havde jeg aldrig bestilt noget hos dem.

Det er side op og ned, så langt som næsten 2 år tilbage, hvor folk fortæller at de aldrig har fået deres varer, og firmaet er umuligt at komme i kontakt med.
Får de endelig fat i dem og får lovning på refundering af deres penge - så sker der enten ingenting, eller også kommer der en gummicheck!

Der er dog også nogle der fortæller at de har modtaget deres varer efter op til 3-4 måneder, men det er jo godt nok ikke lige det man regner med, når man bestiller noget som ser ud til at være på lager, og når man ikke får nogen besked om at der er lang leveringstid.

Så jeg har mere eller mindre indstillet mig på at jeg er blevet taget i måsen for første gang i min karriere som nethandler - og så må det være en lærestreg - og en reminder om ALTID at tjekke reviews på de udenlandske netbutikker inden jeg bestiller (pis også - nu var jeg lige blevet så glad en fortaler for de engelske netbutikker, at man skulle tro jeg fik procenter).

Ender det så med at varerne kommer alligevel, så er det selvfølgelig kun positivt - men lige nu regner jeg med absolut ingenting. Så jeg håber ikke jeg har fået lokket nogen til at bestille hos dem!

P.S. Er der nogen der ved hvor man kan få en billig olivenudstener?

10 kommentarer:

 1. Øv, hvor ærgeligt Heidi!!
  Når det er så længe siden kan din bank nok ikke nå at trække pengene tilbage.
  Jeg har en gang bestilt noget, men opdagede ligesom dig lige pludseligt, at det var noget fup og der kunne min bank heldigvis nå at trække pengene tilbage, men der gik heller ikke så lang tid..
  Lad os håbe, at du får dine varer!

  SvarSlet
 2. Jeg håber også bare at varerne kommer, men det er lidt et sats at vente i flere måneder, for så er det jo nok under alle omstændigheder for sent at få banken til at gøre noget.
  Jeg er heller ikke sikker på om man har krav på noget når det er en udenlandsk netbutik, men nu prøver jeg at høre banken i morgen hvad de siger. Hvis ikke de kan gøre noget, så må jeg jo bare vente og se om mine varer dukker op :-)
  Var det en handel i en dansk netbutik du fik penge tilbage for?

  SvarSlet
 3. Hvor træls!!! Jeg er da glad for jeg ikke fik bestilt noget, men ja, det er en god ide at tjekke om andres erfaringer. Det er bare ikke altid man/jeg tænker på det, når nu det hele ser så fint ud :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 4. Æv med æv på! Jeg krydser fingre for at dine varer trods alt når frem.

  Du kan få en olivenudstener hos Supermarco (http://www.supermarco.dk/) for kun 35 kr - jeg købte selv en der lige før jul. Ellers kan den fås hos Kunst og Køkkentøj til 87 kr (http://www.kunstogkokkentoj.dk/items.php?vgid=300).

  SvarSlet
 5. NYBH: Jeg plejer nemlig at være opmærksom på at tjekke sådan nogle firmaer, især hvis deres hjemmesider ser lidt suspekte ud - men jeg syntes den her var så professionel, at jeg slet ikke skænkede det en tanke at undersøge deres rygte først...

  SvarSlet
 6. Klidmoster: Tak, jeg håber trods alt også stadigvæk, at tingene dukker op :-)
  Ellers må jeg ønske mig en tur i Kunst og Køkkentøj, så jeg kan købe den de har der (nægter altså at give 75 kr. i fragt - det kan jo næsten betale brændstof frem og tilbage :-))
  Supermarco har den vist ikke på deres hjemmeside, har de?

  SvarSlet
 7. Nej, de har den vist ikke på hjemmesiden.

  Hvis dine varer ikke dukker op - så kan vi lave en deal. Så går jeg i Kunst gg Køkkentøj her i byen og køber en for dig og sender - det kan ikke koste mere en 25 kr i porto ;-)

  SvarSlet
 8. Tusind tak for tilbuddet, det er virkelig sødt af dig!
  Hvis varerne slet ikke dukker op, og hvis det ender med at jeg kan få pengene ført tilbage, så håber jeg at vi selv kommer en tur til Århus så jeg kan komme ind i butikken og snuse (og sikkert bruge endnu flere penge end jeg indtil videre har mistet i England!) - men jeg vil have dit tilbud i mente hvis jeg går hen og får brug for olivenudsteneren inden da :-)

  SvarSlet
 9. Lidt sent - men jeg vil lige minde om, at det er en god idé altid at betale via PayPal eller med kreditkort, så man kan få sine penge retur, hvis der er problemer. Hos PayPal har man vist 45 dage til at reagere i, så det er jo OK :) Gælder i øvrigt både i DK og udlandet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Anja: Tak for infoen - jeg betalte med Visa i dette tilfælde (mener ikke PayPal var en mulighed=, og jeg havde også muligheden for at få pengene tilbage, fik jeg at vide af banken (der skal man vist klage inden 60 dage fra pengene er hævet) - men det endte faktisk med at alle varerne dukkede op løbende, så jeg slap med skrækken. Men jeg bestiller ikke fra dem igen :-)

   Slet