tirsdag den 28. september 2010

Tip til billige engelske kogebøger (og engelske bøger generelt)

The Rapture

I dag kom der en reklame fra Bog & Idé, hvor jeg fandt en bog jeg godt kunne tænke mig ("Varslet" af Liz Jensen - "The Rapture" er originaltitlen (på trods af det danskklingende navn er hun engelsk, dog med en dansk far)). I stedet for at give 200 kr. for den danske version, gik jeg på nettet til min engelske yndlingsboghandler www.awesomebooks.com og fandt den i en lettere brugt udgave til under 2 engelske pund. Men da man skal bestille to bøger for at få fragten gratis, så måtte jeg jo lidt på udkig efter hvad de ellers havde.

Da mit lager af ulæste krimier/gysere/thrillere er ved at være fyldt op, kastede jeg mig i stedet over kogebogsafdelingen, som jeg egentlig aldrig har kigget i, selvom jeg har bestilt hos dem flere gange før - og hvis man ikke er bange for brugte og engelske, og i nogle tilfælde lidt ældre bøger, så er der altså mange gode ting at komme efter.
Jeg fandt to thai-kogebøger til under 2 pund pr. stk ("Ken Hom Cooks Thai", og "The Essential Thai Cookery: 50 Classic Recipes from Thailand with Step-by-step Photographs"), så om ikke så længe lander der to kogebøger og en krimi/thriller i postkassen til under 6 pund i alt, inkl. forsendelse.

Hermed er tippet givet videre :-)

9 kommentarer:

 1. så har jeg også bestilt lidt derfra ;)

  SvarSlet
 2. Hvad fandt du af spændende sager?

  SvarSlet
 3. Puha, jeg tror jeg kommer til at bestille en masse kogebøger derfra :-) Tak for tippet!

  SvarSlet
 4. Lige i første omgang bestilte jeg to krimier af Tess Gerritsen, de er så gode og makabre ;) Men jeg tror helt klart jeg skal have kigget i kogebøgerne snart

  SvarSlet
 5. Tak, så fandt JEG så lige en ny forfatter jeg kan føje til listen over dem jeg skal have læst - men så er det jo godt jeg ved hvor man kan få dem billigt :-)

  SvarSlet
 6. ;) jeg er ihverfald rigtig glad for dem :) hun har lavet en serie krimier med personerne Rizzoli & Isle der er virkelig gode.

  http://www.fantasticfiction.co.uk/g/tess-gerritsen/

  SvarSlet
 7. dank u voor het vertellen van je vrienden =)

  SvarSlet