Velkommen til min mere eller mindre organiserede blanding af almindelig mad med (for det meste) høj fokus på naturlige og gode råvarer, lavet fra bunden - og lidt Low Carb/LCHF, RAW food (især på dessertsiden) - og nu også 5:2 fastemetoden.
fredag den 8. juni 2012
Find fejlen
I morgen har jeg lovet at lave en æble/porresalat som vi skal have sammen med pulled pork hos nogle venner, som har forsøgt sig med at lave PP for første gang (og man melder sig jo gerne som forsøgskanin, selvom det er et hårdt job) - derfor har jeg i dag købt creme fraiche.
Jeg fandt en Naturmælk Creme Fraiche 18% og en Creme Frisk med 9%, så jeg bestemte mig for at blande, selvom der egentlig skulle have været brugt ren 18%.
Jeg ville lige tjekke deklarationen på begge for at se indholdet, og de så ud som følger:
Kan du finde fejlen?
Jeg har lige skrevet en mail til Naturmælk via deres hjemmeside for at gøre opmærksom på det, så jeg er spændt på at høre forklaringen - samme fejl fremgår nemlig af deres produktside :-)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hvad er fejlen? :S
SvarSletDer er mange færre kcal. i den med meget fedt 18%(190 kcal) end i den med mindre 9% (360 kcal) :D
SletHvilket jeg undre mig en del over...
Nemlig - og det gjorde jeg jo så også. Er spændt på at høre forklaringen, men mon ikke de har fået genbrugt den med 38% uden at få den rettet til...
SletDet er godt nok noget fed 9% hahaha
SvarSletJa så kan man da lige så godt tage den fuldfede version :)
SletHaha ... skarpt observeret!
SvarSletMan må jo være om sig :)
Sletøv jeg håbede ellers at der stod creme fisk et sted... min syge hjerne leger lege med mig
SvarSlet*lol* det havde ellers været spas :)
SletJa så kan det da ikke betale sig at "spare" på fedtet i hbert fald:)
SvarSletNej det er jo det - det åbner pludselig op for en masse muligheder :-)
Slet360 kalorier er det samme, som der er i 100 gram 38% fløde. Så jeg er sikker på de netop har brugt en gammel skabelon fra den helt fede:-) Men super at få det rette, og RET utroligt de ikke se har fanget den!!!
SvarSletJa det er også det jeg regner med - men der må virkelig være nogen der har sovet i timen, når fejlen også fremgår af deres hjemmeside :-)
SletHa ha godt set Heidi. Jeg fik min mor til at lave Pulled Pork derhjemme i Danmark for et stykke tid siden. Havde set opskriften i en Superbest reklame på nettet på gav den videre. Sikke en success! Jeg kan af gode grunde ikke lave det hernede da vi ikke spiser gris men kan man ikke også lave det med et stykke oksekød? Og Heidi tak for alle de dejlige opskrifter. Du har virkelig nogen super nogen man bare får lyst til at prøve♥ God weekend!
SvarSletDu kan helt sikkert godt lave noget lignende med oksekød - prøv at suge på pulled beef, så kommer der i hvert fald en del muligheder, også på dansk.
SletJeg har ikke selv prøvet (endnu), så jeg ved ikke hvordan smag og mørhed bliver, men det ser da ud til at fok har succes med det :-)
Tusind tak skal du have - dejligt at du kan bruge det til noget, og rigtig god weekend til dig!
For fremtiden køber jeg kun den fuldfede, når jeg vil spare lidt på kalorierne ;-)
SvarSletMange hilsner fra
Anne.
Det kan tilsyneladende ikke betale sig at gøre andet :-)
Slet