søndag den 18. oktober 2009

Ferie på Rhodos - lørdag den 10. oktober

Lørdag skulle vi så tage afsked med Rhodos, men vi havde heldigvis rimelig god tid inden bussen skulle hente os kl. 10.30. Så vi fik morgenmad, og fik pakket i ro og mag, og var lige en sidste tur ved stranden for at indsnuse havduften, inden vi fik det hele båret ned og var klar til bussen.
Da vi tog de sidste ting ind fra balkonen fandt vi en kakerlak, som vi var blevet advaret imod - vi skulle ikke selv slå dem ihjel da vi så risikerede at de ville tiltrække flere, men i stedet tilkalde noget personale.
Lækkermåsen gjorde dog noget andet - han fik den skubbet hen i afløbet på balkonen og satte en sko for som vi ikke skulle have med hjem - så kunne den i hvert fald ikke lige umiddelbart komme ud på balkonen igen.

Kakerlakken vi fandt på balkonen - den havde gemt sig i Tobias' badebukser!


Vi havde en problemfri tur hjem med flyet, og taxaen holdt allerede og ventede da vi havde fået vores bagage, så det gik afsted hjem til mine forældre, hvor vi fik fundet bilerne frem, og så gik det ellers hjemad igen.

Nogle timer efter vi kom hjem, hvor vi havde lagt vasketøj ude i gangen så det var klar til vaskemaskinen, opdagede jeg pludselig en bille-lignende tingest på køkkengulvet. Først troede jeg bare det var en meget stor bille, men vi fandt ret hurtigt ud af at det nok var en kammerat til den kakerlak vi havde fundet på Rhodos - så den syntes altså lige at den skulle en tur med hjem i vores kuffert.
Vi fik den fanget under et glas, og så brændte Lækkermåsen den af med en lighter - vi skulle ikke risikere den overlevede!

Det var ikke lige den mest spændende souvenir at få med hjem - men vi håber den ikke har nået at formere sig....

Det var sidste beretning om en rigtig god ferie på Rhodos!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar