søndag den 18. oktober 2009

Ferie på Rhodos - fredag den 9. oktober

Fredag, den sidste hele dag på ferien, blev også tilbragt ved strand og pool, med nogle sidste indkøb i byen (jeg fik købt olivenolie, oliven, græske kager til vores næste madklub-aften som får græsk som tema, nogle dåser body butter med olivenolie og diverse andre ting), og drengene tog en tur med by-toget og fik set lidt mere af byen.
Vi spiste på hotellet den sidste aften, og det lykkedes Lækkermåsen at få taget et billede af tjenerstaben i restauranten, som pga. aftenens tema (græsk) var lidt pænere klædt på end normalt. De gjorde i øvrigt en super indsats hele ugen igennem, og det nåede vi også lige at få fortalt tjeneroverhovedet, og jeg tror hun blev glad for rosen.

Aftenens tallerken


Dessertkage og gele


Chokolademousse, en æblelignende kage og grøn isTjenerne i restauranten - chefen står til højre


Vi havde ikke rigtig set noget af den underholdning der var på scenen ved hotellet i løbet af ugen, men vi så den fakir/ildsluger der optrådte denne aften - han lagde lige ud med en gang bingo først, som man kunne købe plader til (det gjorde vi dog ikke).
Derefter fik han slugt noget ild og lå på nogle søm - vi gik dog i seng inden han blev færdig, men han var også noget forsinket i forhold til programmet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar