søndag den 18. oktober 2009

Ferie på Rhodos - onsdag den 7. oktober

2. dag med den lejede bil, og det eneste vi egentlig havde på programmet var at vi gerne ville se den hvide by Lindos, og så evt. bade et sted der i nærheden. Lækkermåsen foreslog at vi først kørte en tur hele vejen ned ad vestkysten og ned til det sydligste af Rhodos - bare så vi kunne sige vi også havde været der.
Så det gjorde vi - og gjorde bla. holdt et enkelt sted undervejs for lige at få en sodavand.
Vi kørte en del i bjerge på turen ned, og det var en flot køretur.

Udsigt fra køreturen sydpåNæsten så langt sydpå som vi kunne komme, mødes vandene næsten, kun adskilt af en stribe sand, og der var strande på begge sider, så vi var ved at snakke lidt om at blive dernede og bade, men nogen syntes det blæste lidt for meget. Så vi kørte videre op ad østkysten og nåede Lindos først på eftermiddagen.

Det er ikke helt til at se, men der er vand både til venstre og højre for sandstriben i midten


Der var ikke rigtig nogen der havde lyst til den lange gåtur op til borgen bagved Lindos, så i stedet fandt vi bare et sted at parkere bilen og gik ned til den lille badebugt St. Paul bay, og fik os installeret på nogle solsenge for resten af eftermiddagen. Så var der ellers dømt ren afslapning med badning, solbadning, en lille milkshake fra cafeen tæt på, og så dagens "højdepunkt" (omend jeg har læst efter vi kom hjem, at det ikke er så usædvanligt) - et bryllup i den lillebitte kirke der lå lige til højre for stranden.
Vi syntes ikke hverken brudepar eller gæster så særlig græske ud, og Lækkermåsen fik da også opsnappet at de snakkede engelsk - og jeg har så læst efterfølgende at en del engelske par tager derned og bliver gift.
Men det var nu sjovt nok at overvære.

Borgruinen bagved LindosSt. Pauls Bay nedenfor Lindos


Udsigt fra vores plads på stranden


Caféen hvor de bla. lavede nogle rigtig lækre milkshakesDen lille kirke ved siden af stranden


Bruden på vej ned af stien med sine brudepiger


Brudeparret på vej op af stien igen


Suppe fra aftenens menu på hotellet


En tallerken fra buffeten


Med bl.a. kylling og stegte kartofler


Den uundværlige tzatziki og brød


Salat med blå ost og valnødder


Om aftenen ville min søster og svoger gerne ud og spise for sig selv, på den sidste af de tre restauranter hvor vi kunne få gratis mad (vi havde alle bestilt bord til om torsdagen), så alle vi andre blev på hotellet og fik buffet igen.
Efter søster og svoger var kommet tilbage, kørte de fleste af os (undtaget min søster, og min niece som skulle i seng) en tur ind til Rhodos by igen, for lige at se Den Gamle By om aftenen.
Vi fik set nogle af de rigtig gamle gader, hvor der nu ligger en masse offentlige institutioner, og en ildslugeropvisning, som var rigtig god. Udover at sluge ild, svingede han også med flere ildfakler af gangen, og der er vist ingen tvivl om at han ikke kan have haft ret mange overflødige hår på sin overkrop, så tæt som ilden kom på ham...

Det var desværre ikke til at få nogle ordentlige billeder i mørket, men her kan man da se ilden, om ikke andet...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar