onsdag den 22. juni 2011

Kalder Aalborg folket - mangler forslag til god restaurant!



Jeg ved der sidder en masse Aalborg bloggere derude, så i ved garanteret lige nøjagtig hvad i skal foreslå mig.
Jeg er med til at arrangere en firmatur til efteråret, hvor vi først skal op på Grilleret i Nørresundby og lave brunch, og derefter spise på en eller anden restaurant i Aalborg, og overnatte på hotel.

Chefen har selv foreslået Mortens Kro, som laver et arrangement i samarbejde med Quality Hotel - men det er sviiiiinedyrt hvis alle 15 mulige mennesker ender med at melde sig til. Og man kan jo ikke være bekendt at håbe der er nogen der ikke kan?!
Så indtil vi ved hvor mange vi bliver, er vi nød til at finde på nogle alternativer - og det er her i kommer ind.

Maden behøver ikke nødvendigvis være i samme gastronomiske højde som Mortens Kro angiveligt er - men det skal heller ikke være stegt flæsk, eller Jensens Bøfhus. God kvalitet og råvarer, god betjening og hyggelige omgivelser er det vigtigste.
Har i nogle forslag? Det skal helst være nogenlunde i centrum af byen, da vi gerne skulle kunne bevæge os på gå-ben til hotellet - som vi så heller ikke kender identiteten på endnu, men som forhåbentlig også befinder sig nogenlunde i centrum...

12 kommentarer:

  1. Mortens Kro syntes jeg så heller ikke er pengene værd. San Giovanni hvis den stadigvæk er der er super. Jeg har også fået anbefalet Elbjørnen som er en gammel isrydder, mener jeg, som er lavet om til restaurant!

    Med venlig hilsen

    Mie tidligere boet i Aalborg og Viborg

    SvarSlet
  2. Uhh... Der er mange. Nu nævner jeg bare lige i flæng så kan du selv tjekke priser og placering på nettet (vil tro du kan finde mange af dem hvis du googler dig frem):

    Der er dukket mange fine restauranter op nede ved havnen i forbindelse med at den er blevet fornyet i den seneste tid. Her finder du bl.a. Utzon, Elbjørnen (som nævnt ovenover, og ja den ligger der endnu :)), Fusion, Panorama, Den Fede Ælling, Prinsess Juliana. Derudover er der selvfølgelig også diverse restauranter i Jomfru Ane Gade (Gaden!), og desuden også i resten af centrum Aalborg. Jeg har desværre ikke haft mulighed for at prøve nogle af de restauranter ved havnen, men der er blevet super lækkert dernede efter fornyelsen, så alene på baggrund af omgivelserne vil jeg næsten foreslå dig at vælge noget dernede. På nedenstående link finder du en hjemmeside med en liste over mange af de spisemuligheder du finder i Aalborg hvor du kan læse lidt om dem.

    http://www.aalborg-portalen.dk/guide/restauranter-aalborg.html

    Håber det kan hjælpe dig lidt på vej :) Er spændt på hvad du finder frem til :)

    SvarSlet
  3. Tusind tak for jeres forslag indtil videre! De bliver alle sammen taget med i overvejelserne :-)
    Men jeg tager gerne mod flere forslag/meninger (eller bekræftelser på nogen af dem der er kommet).

    Frk. Toft, vil du evt. uddybe hvorfor Mortens Kro ikke er pengene værd? Jeg forstod på Chefen at han havde været der, og syntes det var fantastisk (men jeg ved så ikke hvor længe det er siden).

    SvarSlet
  4. Hej igen! Jamen, jeg har selv arbejdet indenfor branchen og ja, det er nok bare mig, men jeg syntes ikke prismæssigt og madmæssigt at det er det værd, så findes der mange andre restauranter hvor man kan få bedre mad og drikke for måske halvdelen af beløbet, men det er nok bare mig.

    Med venlig hilsen

    Mie

    SvarSlet
  5. Hov.. jeg har sovet i timen der..
    Jeg vil anbefalde, kratigt, restaurant Probaganda til Tapas. Se min anmeldelse på min blog.
    Den er placeret lige i centrum..
    :-)
    Glæder mig til at høre hvor du/I havner

    SvarSlet
  6. ajjj, må man godt det?? Nu sidder jeg og vil tilbage til Aalborg og spise på alle stederne...
    Glæder mig til at høre hvor I ende og hvordan maden så er.

    PS
    Jeg var også vild med propagandas mad

    SvarSlet
  7. this is a nice blog for ice creams, I love your recipes, beautiful work and pictures.
    pyrex bakeware

    SvarSlet
  8. Frk. Toft: Det er også rigtigt det er mange penge - vi må se hvad der er plads til i budgettet.

    Det-lille-koekken: Den ser også rigtig spændende ud! Jeg er dog lidt i tvivl om den egner sig til 15 personer, for det skal nok være noget med en fast menu, i stedet for at vi skal vælge noget hver i sær. Men det må jeg lige kigge om, om det kan lade sig gøre :-)

    SS: Jeg glæder mig også til at finde ud af hvad det bliver - og anbefalingen af Propaganda er noteret :-)

    SvarSlet
  9. benbes: Thank you for your comment - I am glad if you can use something, even though it's in Danish :-)

    SvarSlet
  10. Pingvin er også et rigtig godt forslag - de har en super fin "udestue" til selskaber, som er virkelig dejlig. Det er tapas, og så har de lavet noget nyt, de kalder desserttapas, så man også kan få 3 forskellige desserter for 69,- bagefter. Virkelig lækkert! :)

    SvarSlet
  11. Hvis ikke det er for sent, så vil jeg gerne slå et slag for Fellini. Det er en FANTASTISK italiensk restaurant hvor kvaliteten er helt i top, og priserne er yderst rimelige! Husk at bestille bord i god tid, for der har været propfyldt hver gang jeg har været der! http://www.fellini.dk/

    - Anne

    SvarSlet
  12. Smølfine og Anonym: Tak for forslagene - de er noteret, og jeg håber snart vi finder ud af hvad det skal være :-)

    SvarSlet