mandag den 9. maj 2011

Kan i gætte hvad det her skal bruges til?



Anyone?

Nej?

Jeg kommer med et par hints:

Det skal røres.

Det skal afkøles. Meget.

Det er sødt.

Stadig ingen?

Nå men så kommer der lige et billede af maskinen det skal bruges i:

NEMOX Gelatissimo Exclusive

Den er på vej fra Italien. Og den ser ud til at komme i morgen.

Menuen står på chokolade- og pistacie-gelato.

Jeg glæder mig.

13 kommentarer:

  1. føj jeg er misundelig lige nu! sådan en kan jeg godt forså at du ikke kan undvære ;)

    SvarSlet
  2. Hold nu op, hvor er du heldig - og jeg er da i hvert fald ikke helt grøn af misundelse ;-)

    Glæder mig til at læse om den....

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  3. Line: Ja ikke? Det tog godt nok nogle tilløb før der blev trykket på knappen, og der var mange overvejelser mht. hvilken det skulle være - men skal det være, så skal det også være en god én.

    NYBH: Er du mere grøn end pistacie-isen? :-)
    Den bliver jo ikke engang så grøn, jeg tror de snyder og putter grøn farve i.
    Jeg glæder mig også rigtig meget til at få gang i den og forsøge med en masse forskellige ingredienser.

    SvarSlet
  4. Du glemte den vigtigste information - hvornår skal vi kigge forbi? :-D

    SvarSlet
  5. Piskeriset: Du er velkommen :-)

    SvarSlet
  6. Wauw!! Gelatissimo!! Er den ligeså dyr, som den ser ud?

    :) C.

    SvarSlet
  7. Hej Heidi,

    WOW! Jeg er mega misundelig! Men jeg tænker, at den er så dyr at man virkelig skal spise meget is! Hvor har du købt den henne?

    knus
    Camilla

    SvarSlet
  8. Carla/Camilla: Den har kostet 365 EUR lige her: http://shop.lagondola.it/product.php?pid=682&nav=mn (inkl. fragt, og minus en rabatkode man får ved at tilmelde sig deres Facebook gruppe).
    Og ja, det er mange penge, og nej, vi spiser garanteret ikke så meget is, at det nogensinde vil kunne tjene sig hjem - men efterhånden som man (jeg) bliver mere kvalitetsbevidst, så virker det bare rigtigt at lave sin egen is - og jeg vil ikke være afhængig af sådan en skål der skal et døgn i fryseren før man kan lave en ny portion :-)

    SvarSlet
  9. Nøj hvor er den skøn... Jeg kommer pludselig i tanker om, at du nok bør holde noget "efter- madbloggertræf" arrangement for dem du delte bord med "fløjt fløjt"...;-)

    SvarSlet
  10. SUK!!! ... hvor ser den ismaskine fuldstændig fantastisk ud.
    Jeg vil også eje sådan en!! :)

    SvarSlet
  11. LaTascha: Det kan da godt være jeg skulle overveje at is-blog-træf :-)

    Hanne: Det kan jeg godt forstå! Den fik sin første test i går med tre forskellige slags is - mere om det i et andet indlæg :-)

    SvarSlet
  12. Er da slet ikke misundelig.....(ironisk) SMILER

    SvarSlet
  13. LaTascha: Troede egentlig jeg havde svaret på denne (eller også er min besked gået tabt under blogger-krisen i sidste uge) - men ja, det kan da godt være jeg skulle holde et is-blog (is-blok!) træf :-)

    Irene: Smiler tilbage :-) Du får nu også ret meget godt ud af din maskine!

    SvarSlet