søndag den 6. september 2009

Pattegris på Ranch grill


Flere billeder længere nede

Lørdag var vi til træf i den grillklub på nettet som vi er med i. Der skulle laves helstegt gris på en kæmpe grill, brisket (oksespidsbryst) i smokeren, og desserten var hjemmelavet is.
Det var en super hyggelig dag, hvor vi fik lidt vide om brug af bøgesmuld til røgning, hvordan man laver brisket, proceduren ved hjemmelavet is, og ellers var det bare snak og hygge hele dagen indtil kl. 21.30 hvor vi vendte næsten hjemad-

Vi holdt selv et lignende træf for en måned siden, men i går var faktisk hyggeligere - nok fordi vi ikke selv stod med forberedelser og oprydning osv. Og så måske også fordi vi nu kendte flere af deltagerne lidt bedre, og bedre kunne snakke om andre ting end grill også.

Næste punkt på grill-programmet er et privat træf i nordjylland i slutningen af september - det bliver forhåbentlig lige så hyggeligt.

Svinet bliver ridset og krydret
Og er her kommet på grillen
Brisket har ligget i WSM'en i nogle timer og er klar til at komme i folie
Kim demonstrerer hvordan man tænder op i bøgesmuld til røgning
Allan og Hanne viser hvordan de laver is - her er det en gang chokoladeis der bliver hældt på ismaskinen
Svinet er klar til at blive parteret
Og den smagte godt!
Brisket til venstre, svin foroven, og salatblanding med brødterninger og creme fraiche dressing med hvidløg, salt og peber
Dårlige billeder af 5xhjemmelavet is - hindbærsorbet, citron/limesorbet, youghurtis med honning og citron, bananflødeis og chokoladeflødeis - mums!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar