søndag den 21. februar 2010

En uge med sygdom og snask, men til gengæld en ny bærbar

Det virker efterhånden lidt som om det her er blevet til en søndags-blog - eller at vi kun laver ordentlig mad én gang om ugen. Men i denne uge har vi været syge på skift, og jeg er stadig snottet og nyser, og ville være fuldstændig desperat om natten hvis ikke det var for min uundværlige næsespray. Den er simpelthen mere værd end det pureste guld, når man ikke kan få luft gennem næsen, og vågner jeg ved ikke hvor mange gange om natten med en mund og hals så raspende tør, at man skulle tro man havde slugt et kilo Sahara-sand. Så hurra for næsespray. Opfinderen fortjener en Nobels et-eller-andet-pris.
Og ja, jeg ved godt at man kan risikere at blive afhængig af den, fordi effekten bliver nærmest modsat hvis man bruger den for længe - men jeg er meget striks med max. 3 (måske til nød 4 når det er værst) pust om dagen, og max. i 10 dage. Længere varer en forkølelse heldigvis ikke - som regel.
Gudskelov er det nu vi skal igennem det, og ikke når turen går til USA - hvis den da overhovedet gør det, for nu har Lufthansas piloter varslet strejke, og man ved jo aldrig om de kan finde på at forlænge det.
Indtil videre ser vores afgang dog ud til at blive gennemført, så forhåbentlig kommer det til at gå efter planen. Og næsesprayen kommer med i kufferten.

Nåm'n det er altså ikke blevet til den store madlavning i denne uge - Henrik lagde sig syg tirsdag og onsdag, og da forkølelsen var under optræk hos mig også, orkede jeg ikke den store forkælelsestur. Derfor blev det til en færdig græskar-chilisuppe fra Mou, spicet op med bouillon, kød- og melboller (til den horible pris af 35 kr. for 1 kg), og en frisk rød finthakket chili. Som viste sig at være noget stærkere end beregnet, for hold da op det smagte af noget. Men Henrik proklamerede at det var den bedste suppe ever! så helt skidt var det ikke.
Suppen var på menuen begge dage han var hjemme - torsdag var det så min tur til en dag i sofaen, og der hentede Henrik snask til aftensmad (durum og kebabmix). Så der er heller ikke det store at berette om.
Fredag blev også en snask-agtig dag, for der lavede vi hotdogs. Det er der vist heller ingen grund til at komme nærmere ind på.

Udover at jeg lagde mig syg torsdag, så brillerede min bærbare så i øvrigt også lige med at lægge sig fuldstændig død om formiddagen. Fra det ene sekund til det andet, og uden forvarsel overhovedet, gik den fuldstændig i sort. Intet lys eller liv overhovedet var der at spore i den, så der var ikke så meget andet at gøre end at vente på Henrik kom hjem, så han kunne kigge på den.
Han kunne heller ikke finde liv, og kunstigt åndedræt virkede ikke, så hvad gør man så - konstaterer (med lidt hjælp fra nettet) at det nok er bund kortet der er feset af, og at det ikke kan betale sig at skifte det.
Han har flere gange sagt at jeg burde have en ny, da den gamle (en Lenovo) var alt for ringe, men jeg er jo lidt den gammeldags type der mener "if it ain't broken, don't fix it". Da den så endelige "broke", så skal jeg da lige love for den gjorde det med maner.

Det endte med at Henrik kørte ind til SHG og hentede en ny til mig (en jævnt fin Acer maskine). Så de sidste par dage er gået med at få alt op at køre igen. Heldigvis var harddisken stadig funktionel, så det er lykkedes at hente alt det over, som jeg har brug for.

I går måtte jeg dog lige afbryde genetableringen pga. et lille pizza-grill-træf vi skulle til i en af grillklubberne.
Mere om det i næste indlæg...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar