tirsdag den 17. juli 2012

Sukkerfri ketchup på Low Carb bloggen(Fremover linker jeg til den anden blog i stedet for at lægge opskrifter begge steder).

Hvis du har lyst til at lave din egen sukkerfrie ketchup, så er denne version et godt bud. Den er med udgangspunkt i en almindelig udgave fra sidste sommer, men med sødemiddel i stedet for sukker.
Hvis ikke du vil investere i sukrin, så kan feks. agavesirup sagtens bruges, hvis du stadig gerne vil holde lidt igen med kulhydraterne (da agavesirup søder mere end sukker skal der ikke bruges så meget).
Uanset om du vil lave med eller uden sukker, så kan jeg kun anbefale at lave ketchup selv - det er nemt (selvom det tager lidt tid) og det smager fantastisk hvis man bruger ordentlige tomater.

Så op på pølsen og i gang!

2 kommentarer:

 1. Tak for en god opskrift. Det er utroligt hvor meget sukker man normalt bruger. jeg har også fundet ud af at Stevia er en god erstatning i mange sammenhænge. Jeg fandt en hjemmeside hvor det faktisk er til at betale, jeg tænkte på at andre måske var interesseret:

  Stevia

  God fornøjelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Pippi: Velbekomme :-)
   Tak for link, det kan være nogen kan bruge det - jeg køber Stevia hos iHerbs da jeg synes smagen af de produkter jeg har købt derigennem er god, men jeg vil ikke afvise jeg skal prøve at købe andre steder i fremtiden.

   Slet