søndag den 18. april 2010

Jeg får fnidder...

... af de billeder som bare ikke vil vende som jeg vil have dem til (senest et problem her, hvor de to øverste af de nederste billeder er drejet 90 grader).
Hvorfor dælen synes systemet at den skal bestemme hvordan mine billeder skal vende?
Nogen der har oplevet det samme og evt. fundet en løsning på det?

4 kommentarer:

 1. Hej Heidi

  For f.... - ved lige præcis, hvordan du har det.
  Desværre har jeg ikke prøvet lige præcis det problem og har heller ikke en løsning ... Men har du prøvet at bruge en anden browser?
  Hanne

  SvarSlet
 2. Hej Hanne

  Problemet var der helt fra starten da jeg brugte Internet Explorer - og det er der stadig nu hvor jeg er gået over til Google Chrome. Midt i mellem brugte jeg Firefox, og der mener jeg også det er sket en gang eller tre, så jeg synes snart jeg har været hele vejen rundt.
  Det er tit de billeder jeg tager ned i en gryde eller et fad, og det er måske det der gør at systemet har svært ved at se hvilken vej det skal vende. Men jeg synes jo det burde være indstillet til at indsætte billedet som jeg har vendt det.
  Kan være jeg skulle skrive til blogspot og høre om andre har det problem :-)

  SvarSlet
 3. Hej Heidi

  Problemet ligger ikke hos blogspot eller i browseren, men i dit billedprogram. Når du overfører billeder fra dit kamera til computeren kan du se hvilke billeder der er taget på 'højkant'. Du skal vende hvert enkelt billede om manuelt hvis det er på den forkerte led inden du overfører dem til bloggen. Så skulle der ikke være nogle problemer :-)

  Pøj, pøj med det.

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 4. Hej Malou

  Tak for dit forslag - desværre er det ikke der problemet ligger.
  Mange af de billeder jeg har problemer med, er taget på den lange led (altså ikke på højkant), så de vender rigtigt inden jeg overfører dem.
  Jeg er derfor ikke kommet nærmere en løsning, men tak fordi du lige mindede mig om det igen - jeg var nemlig kommet fra det at undersøge om andre har samme problem, så jeg vil lige tage et kig på blogspots forum :-)

  Heidi

  SvarSlet