lørdag den 17. oktober 2009

Ferie på Rhodos - intro

I uge 41 var vi med mine forældre og min søster med familie på ferie på Rhodos. Mine forældre havde inviteret for snart længe siden. Det var vist egentlig i stedet for at holde fest næste gang de fylder rundt (som først er om et par år), men de var blevet enige om at der ikke var nogen grund til at vente - for man ved jo aldrig hvilke skavanker der kan komme i vejen.
Så vi havde altså bestemt det skulle være i uge 41 i år, og det viste sig at passe helt perfekt.

Hotellet vi havde bestilt hedder Forum Beach og ligger i Ialyssos, ca. 10 km syd-vest for Rhodos by. Det er et stort all-inclusive hotel, hvor der er masser af aktiviteter, og ikke mindst masser af muligheder for at blive mæt og få tørsten slukket. Vi vidste på forhånd at der var buffet til morgenmad, frokost og aftensmad, og desuden en snackbar der var åben hele eftermiddagen - så hvis nogen måtte gå sultne i seng, ville det i hvert fald være deres egen skyld.

Da vi skulle bestille rejsen (gennem Bravo Tours), var der 4 typer værelser vi kunne vælge - enten standard 2 værelses lejligheder, 1-værelses suiter der lå separat helt ned til stranden, standard 2-værelses lejligheder med ekstra faciliteter (kaldet Superior), eller større 2-værelses lejligheder kaldet Superior Deluxe (ved begge typer Superior lejligheder fik man bla. air condition, pengeboks, daglig rengøring, og daglig opfyldning af vand og sodavand i køleskabet med i prisen). Desuden var der for begge typer Superior værelser mulighed for at spise gratis på tre tilknyttede restauranter - man skulle kun betale for drikkevarerne, og sørge for at bestille bord på forhånd.

Vi ville gerne selv betale det ekstra det kostede at leje Superior Deluxe værelserne, så det lykkedes os, og min søster, at få disse værelser, som der kun var to af. Mine forældre fik en standard 2-værelses med Superior faciliteter, men det eneste der egentlig var til forskel var størrelsen, og udsigten - og da de jo ikke skulle have nogen børn boende, så passede det fint nok. Alle tre lejligheder skulle ligge tæt på hinanden i hovedbygningen, så det var så nemt som det kunne være.

2 kommentarer:

  1. Yes - EN Rhodos guide, der skal jeg jo ned om en måned. Skål!

    SvarSlet
  2. Skål - og god tur.
    Hvor skal i bo?

    SvarSlet