Grillningen tog for alvor fart for snart 5 måneder siden, hvor vi til et Åben Himmel arrangement købte et rotisserie til Weber kuglegrillen, og begyndte at være lidt aktive på Weberklubben. Siden da er der kommet 4 ekstra griller ind på matriklen, og mange grill-eksperimenter har været afprøvet.
Her kommer lidt billeder af de ting vi har svælget i, i løbet af april til juni måned 2009:
Flæskesteg på roterende spyd
Svinemørbrad fyldt med pepperoni, revet ost og barbecuesauce, og omviklet med grund-krydderiet bacon
Mørbraden på tallerken med flødekartofler, tomat"salat" og hvidløgsflutes
Kylling med stegte kartofler, hjemmebagt foccacia, tomatsalat og feta-dip
Wok-kyllingeret
Pulled pork!
Pulled pork i burgerbolle med chilisauce, eddikesauce og coleslaw ved siden af
"Kællingebøf" med bagt halv kartoffel, brød, fetadip og asparges i bacon
Hakkebøffer, majs og Glæsels bløde løg
Marcipantærte med chokolade, creme og frugt
Æggekage på rugbrød med tomat, purløg og bacon
Pita-pizza
Dadler omviklet med bacon
Almindelig pizza
Flødeboller (endnu ikke overtrukket med chokolade) hvor marcipanbunden er bagt på grillen
Roteret og marineret kylling
Et grillspyd vi lavede til en konkurrence på Weberklubben - lavet på det store spyd fra rotisseriet
Spareribs med jordbær/melonsalsa
Grillet ananas
Ingen kommentarer:
Send en kommentar