De er på vej til at blive godkendte som økologiske, men mangler lige et års tid endnu - så det er næsten øko-ko (ø-ko) vi har fået.
Sådan en kasse her var der, med afmærkede kødstykker, og så en tilsvarende kasse med ca. 15 kg hak:
Vi brugte nogle timer den fredag eftermiddag/aften på at vakuumpakke, mærke og veje ca. 46 kg kød og ben - vi nåede lige at blive færdige inden X Factor, men så var vi også pænt smadrede.
De havde også fået lavet oksespegepølser af samme kvæg - en rigtig røget sag med godt med kød (sådan en hvor fingrene lugter af røg i et par timer efter man HAR vasket dem)
Og endelig købte vi nogle okse-frankfurtere - dem har vi prøvet før, og det er nogle meget kødfyldte og mættende nogen, som er gode til grillen.
Det tog ca. 3 dage på lyn-frys at få det hele ned på -18 grader.
Jeg har ikke turdet aflæse strømmåleren siden.
Hold da op!!! Men sikke lækkert at have så meget godt kød i fryseren :-)
SvarSletMange hilsner
BIrthe
Ja det er skønt - og også godt at blive tvunget til at prøve nogle af de udskæringer man normalt ikke gør så meget i.
SvarSlet