tirsdag den 8. december 2009

Opskrift: Glæsels bløde løg



Jeg fortsætter lidt med opskrifter fra tidligere på året, før bloggen blev til.
I slutningen af maj havde vi besøg af mine forældre til en gang hakkebøffer med majs og bløde løg.
Hakkebøfferne giver nok mere eller mindre sig selv, men opskriften på løgene kommer her, da de er rigtig gode:

Glæsels bløde løg:

2 store løg skåret i halve eller hele ringe
50 g smør
1 spsk akaciehonning
2 spsk vand
salt og peber

Alle ingredienser blandes sammen i en foliebakke, ildfast fad eller en pande, og steges ved jævn varme i grill eller på komfur til løgene er godt bløde - ca. 20-30 minutter.
Serveres til feks. hakkebøffer.

Konklusion:

Super gode bløde løg, som får en rigtig god smag af honningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar