fredag den 11. november 2011

Fine cupcake kagedåser og Hummingbird kagebog


I sidste uge kørte vi i Føtex fordi jeg havde set de annoncerede med The Hummingbird Bakery kagekogen, og efter at have set nogle af de skønne kager hos andre bloggere, var jeg nød til at have fat i bogen.
I Føtex Viborg var den dog ikke at finde - og det hjalp ikke meget at spørge en ekspedient, som bare kunne konstatere, at når ikke den var at finde på hylderne, så havde de nok ikke fået den.
Nå men så kørte vi i protest i Bilka i stedet, for Lækkermåsen var blevet så sur at han ikke gad handle det vi ellers skulle have i Føtex.
I Bilka havde de bogen, endda så tydeligt stillet frem at det var den første bog jeg fik øje på - 4 kr. billigere end i Føtex.
Så var alle glade igen.

De havde også nogle fine firkantede kagedåser med cupcake motiv - sådan et sæt med 3 dåser der passer ind i hinanden, kostede 50 eller 60 kr. Ikke så galt, når man nu er lidt firkantet, og gerne vil have dem... ja, firkantede.

Første projekt fra kagebogen er lige taget ud af ovnen - det blev til chokolade ostekagen, som der kommer mere om efter den er blevet serveret i morgen.
Jeg er dog ret sikker på jeg allerede kan konstatere, at den er syndig. 600 g flødeost, chokolade, æg, smør og Digestive kiks. Så ved man ligesom godt hvad klokken er slået.
Og hvor meget der sætter sig på lårbasserne bagefter.

Men pyt - det feder først på mandag, og der er vi ikke hjemme.

3 kommentarer:

 1. Hvis du skulle komme forbi jeres Bilka igen og de har endnu en kagebog liggende, ville jeg blive meget glad hvis jeg kunne lokke dig til at købe den til mig :o) Jeg har ledt efter den længe...
  Betaler selvfølgelig prisen plus porto :o)
  Mvh Anne fra Nørkletøserne

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne: Jeg skal nok holde øje og give besked hvis jeg finder den :-)

   Slet
  2. Har lige været i Bilka i dag, hvor jeg huskede at kigge, og jeg kunne altså ikke finde den! Så jeg håber du har held et andet sted :-)

   Slet