tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post3591728277563420427..comments2023-06-01T15:49:22.834+02:00Comments on Heidis Verden: Opskrift: Ingefærshot med gurkemeje, citron, honning, kanel og cayennepeberheidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-17077482811745015932016-12-19T06:48:15.891+01:002016-12-19T06:48:15.891+01:00Tak for info - jeg har læst andre steder at drikke...Tak for info - jeg har læst andre steder at drikken bare skal under ca. 40 grader for at honningen bevarer de gode egenskaber, men man kan sagtens piske den ud selvom drikken er mere kølig, så det kan man gøre som man synes er bedst :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-62699691497210866452016-12-17T11:04:38.700+01:002016-12-17T11:04:38.700+01:00Det eneste jeg vil gøre anderledes er at først bla...Det eneste jeg vil gøre anderledes er at først blande honningen i når blandingen er helt koldt da man mister nogle af de gode egenskaber ved honningen ved varm temperatur. Det fik jeg fortalt af min bror som tit laver ingefær shot :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11701944541302972878noreply@blogger.com