tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post1409771944777721663..comments2023-06-01T15:49:22.834+02:00Comments on Heidis Verden: Opskrift: Hjemmelavede Snickersheidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-1011913641179462602015-04-20T18:04:24.662+02:002015-04-20T18:04:24.662+02:00Astrid: Som skrevet i opskriften er det bedste bud...Astrid: Som skrevet i opskriften er det bedste bud nok et stort supermarked eller en etnisk butik. Det er længe siden jeg har købt det, så jeg har ikke selv været på udkig fornylig. Men ellers kan man også lave det selv, hvis ikke det lykkes at finde det.<br />God jagt :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-69768494684812001412015-04-18T12:54:33.225+02:002015-04-18T12:54:33.225+02:00Hvor kan jeg få evaporated mælk henne? :-)
Hvor kan jeg få evaporated mælk henne? :-)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18015083607742878972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-15349332267299884082012-11-06T14:34:54.096+01:002012-11-06T14:34:54.096+01:00Camilla: Det lyder faktisk som en god ide at bruge...Camilla: Det lyder faktisk som en god ide at bruge kondenseret mælk hvis ikke du kan få fat i evaporeret mælk, og så udelade sukkeret.<br />Ellers kan du jo overveje at indkoge mælken selv, hvis du vil lave den helt autentisk :-) (det har jeg også en fremgangsmåde på).<br />Meld gerne tilbage hvis du ender med at bruge kondenseret mælk, og om du ændrer på nogle af de andre mængder - så kan jeg tilføje det til opskriften, så andre kan få nytte af det!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-42227803725210351702012-11-06T14:19:50.626+01:002012-11-06T14:19:50.626+01:00Hej!
Dette skal bestemt prøves. Kunne man ikke br...Hej!<br /><br />Dette skal bestemt prøves. Kunne man ikke bruge kondenceret mælk istedet for evaporada - hvis man nu undlader at komme så meget sukker i? <br />Det er jo nogen nemmere at finde istedet for den uden sukker.<br /><br />Kh, CamillaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-22436521577833100012012-09-24T12:56:06.571+02:002012-09-24T12:56:06.571+02:00Lise: Det tror jeg muligvis du kan have ret i - vi...Lise: Det tror jeg muligvis du kan have ret i - ville ønske jeg kunne lave en rigtig god low carb version af den, men det skal der måske eksperimenteres lidt med :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-73483986783128618272012-09-24T12:43:20.010+02:002012-09-24T12:43:20.010+02:00Hej Heidi :)
Lav en ny omgang snickers og skær i s...Hej Heidi :)<br />Lav en ny omgang snickers og skær i små bidder og rør i en god vanilje is, tror det må være den ultimative vej mod lykke :D<br /><br />Lise<br />http://lisepaasu.blogspot.comAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01377817157604469288noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-4312682486512106022012-07-15T20:02:59.129+02:002012-07-15T20:02:59.129+02:00Stine: Skønt at høre at det også blev en succes ho...Stine: Skønt at høre at det også blev en succes hos dig - men godt nok underligt at det heller ikke hos dig ville lykkes at smelte sukkeret. Men endnu bedre at du fandt et alternativ så :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-92044022958771114892012-07-15T19:44:52.745+02:002012-07-15T19:44:52.745+02:00Hej :)
Jeg lavede disse i går og hold da op hvor b...Hej :)<br />Jeg lavede disse i går og hold da op hvor blev de gode. Men jeg kunne heller ikke få sukkeret til at smelte i nougat laget, så efter det var mislykkedes 2 gange gav jeg op og brugte flormelis i stedet og det blev helt perfekt :)<br />Jeg lavede karamellen selv efter den opskrift der blev linket til i kommentarerne og den blev helt perfekt :)<br /><br />Og hvis man ikke ved hvad man skal bruge evt. overskydende fluff til er det rigtig godt i varm kakao ;)Stine Vnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-24734812969254837432012-04-11T08:11:28.358+02:002012-04-11T08:11:28.358+02:00Ja, jeg lavede også selv fluff. Det er jo fantasti...Ja, jeg lavede også selv fluff. Det er jo fantastisk :) Så glæder mig til der kommer flere gode opskrifter jeg kan lave med den slat jeg har i fryseren...<br />Men det er lidt underligt med sukkeret, men rart at jeg ikke er den eneste der har haft det problem.Sofiehttps://www.blogger.com/profile/12194676517467719184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-75246266663305294002012-04-10T16:52:27.633+02:002012-04-10T16:52:27.633+02:00Det var ærgerligt med nougaten - såvidt jeg husker...Det var ærgerligt med nougaten - såvidt jeg husker smeltede det hele fint hos mig, og jeg havde som skrevet kogepladen på ca. 6 ud af 9. Men jeg har været ude for det samme da jeg skulle lave gastrique, hvor sukker smeltes og blandes med eddike - der endte sukkeret også som en hård masse inden man overhovedet kunne se det var smeltet. Jeg har ingen forklaring på det, men det er åbenbart noget der sker en gang imellem.<br />Men godt at de smager godt alligevel :-)<br />Lavede du i øvrigt også Fluff selv, eller brugte du en købeudgave?heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-43116310932394165542012-04-10T09:11:09.549+02:002012-04-10T09:11:09.549+02:00Jeg er blevet super tilfreds med resultatet, laved...Jeg er blevet super tilfreds med resultatet, lavede det sidste lag i går inden jeg gik i seng, så blev nød til at smage den her til morgen :P.. Havde dog lidt problemer med nougatlaget, syntes ikke helt jeg fik sukkeret til at smelte, men endte med at det i stedet karamelliserede og mit nougatlag er blevet lidt hårdt, men stadig yderst velsmagende. Hvordan fik du lavet det lag så fint og lyst???Sofiehttps://www.blogger.com/profile/12194676517467719184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-51974760583252299132012-04-09T14:58:40.252+02:002012-04-09T14:58:40.252+02:00Sofie: Det vil klart være det mest autentiske at l...Sofie: Det vil klart være det mest autentiske at lave karamellen selv, og jeg har også brugt Annes opskrift tidligere, men jeg må indrømme at jeg tænkte slet ikke på det. Nu fik jeg så også brugt nogle af de karameller jeg havde lavet efter en anden opskrift, så lidt hjemmelavet var der i :-)<br />Håber du synes om resultatet når du bliver færdig!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-26075265002070970792012-04-09T13:55:53.015+02:002012-04-09T13:55:53.015+02:00Jeg vil blot foreslå at man laver sine karameller ...Jeg vil blot foreslå at man laver sine karameller selv. Når man nu har en halv dåse med kondenseret mælk, så er det lige til at gå i gang med. Jeg brugte følgende link: http://anneauchocolat.dk/?p=152.<br />Arbejder selv på Snickers-baren de sidste dage i påsken, og nøj hvor jeg glæder mig til at smage den :)Sofiehttps://www.blogger.com/profile/12194676517467719184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-78769752374801717032012-03-06T07:20:03.626+01:002012-03-06T07:20:03.626+01:00Det gik super godt med at fryse dem - jeg synes sl...Det gik super godt med at fryse dem - jeg synes slet ikke de tager smag af fryser, og de tør ret hurtigt op til bide-konsistens ved stuetemperatur, så det kan jeg kun anbefale!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-6793773370308648032012-03-05T22:55:03.880+01:002012-03-05T22:55:03.880+01:00Hvordan gik det med at fryse dem ned?
Jeg har lig...Hvordan gik det med at fryse dem ned?<br /><br />Jeg har lige lavet halv portion, så de ikke blev så tykke. De blev super lækre!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-81655224056441815262012-02-05T18:47:12.517+01:002012-02-05T18:47:12.517+01:00Man skal ikke nøjes med noget. Men det ligner det ...Man skal ikke nøjes med noget. Men det ligner det heller ikke at du har gjort med de macarons. Hold da op...<br /><br />Sjovt du spørger om Mars osv. - en af kollegerne (som også blev udsat for min snickers) er ikke så vild med peanuts, så ham og en anden kollega (som tilfældigvis også er hans kone) havde snakket om, hvorvidt jeg måske kunne lave Mars i stedet, da han godt kan lide dem. Så jeg har kortvarigt været ved at kigge på Mars opskrifter, men er ikke nået videre. Skal også lige holde en lille pause med så syndige sager, men det skal nok komme når tiden føles rigtig...heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-84226550837737508432012-02-05T16:22:24.538+01:002012-02-05T16:22:24.538+01:00Det blev til Snickers Macarons i stedet: http://ch...Det blev til Snickers Macarons i stedet: http://chocolat.dk/syndige-snickers-macarons :) <br /><br />Jeg har dog ikke droppet tanken om også at lave normale Snickers. Hvorfor nøjes? :D Overvejer også at afprøve et par andre barer. Har du overvejet at springe ud i en mars/twix/milky way-opskrift?Majahttp://chocolat.dk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-66433878076532298822012-01-30T22:18:08.081+01:002012-01-30T22:18:08.081+01:00Nina: Jeg tror både tilløb og løb bagefter vil vær...Nina: Jeg tror både tilløb og løb bagefter vil være rigtig godt.<br />Jeg slås stadig med resterne af den 1,9 kg tunge sag - nu har jeg frosset noget ned, så får vi se hvordan det ter sig efter optøning.<br />God fornøjelse med det.heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-67928557987789186462012-01-30T21:50:52.539+01:002012-01-30T21:50:52.539+01:00Jamen dog.... jeg må igang. Der er ingen udvej! Je...Jamen dog.... jeg må igang. Der er ingen udvej! Jeg skal vist bare lige tage lidt tilløb - det ser ud til, at man på forhånd bør have løbet et betragteligt antal km, før man sætter tænderne i dem :) - og måske også bagefter...Ninahttps://www.blogger.com/profile/05904558575423365356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-28319025515269375182012-01-29T20:59:58.049+01:002012-01-29T20:59:58.049+01:00Kokke Kongen: Man spiser den vist slet ikke i noge...Kokke Kongen: Man spiser den vist slet ikke i nogen som helst sammenhæng med noget der har med diæt at gøre :-)<br />Snickers is har jeg smagt, men ikke lavet - Snickers kage har jeg derimod lavet - det er heller ikke skidt.heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-90367585335888731462012-01-28T23:19:46.446+01:002012-01-28T23:19:46.446+01:00Spiser man dem før eller efter sin diæt :) Snicker...Spiser man dem før eller efter sin diæt :) Snickers har jeg sku aldrig lavet, mine hjemmelavede müslibarer blev alt for sunde. Har du prøvet snickers-is :)Kokke Kongenhttps://www.blogger.com/profile/11492264399855855841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-74419340536347937022012-01-28T19:39:26.422+01:002012-01-28T19:39:26.422+01:00Undskyld.
I det mindste er det gode og naturlige s...Undskyld.<br />I det mindste er det gode og naturlige sager der er i. Chokolade og jordnødder er jo sundt!<br />(Beklager hvis der kom en kommentar der så underlig ud - var lige lidt for hurtig...)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-10175148524105982832012-01-28T18:09:22.456+01:002012-01-28T18:09:22.456+01:00Heidi for h*lvede! Du er ansvarlig for de 50 gram,...Heidi for h*lvede! Du er ansvarlig for de 50 gram, jeg tog på, da jeg så det billede - og de næste mange gram, når jeg afprøver det guf på et tidspunkt! For søren da hvor ser det godt ud :-D :-DPiskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-13652455454929579702012-01-28T18:03:33.652+01:002012-01-28T18:03:33.652+01:00Det var så lidt :-)
Der har allerede været to nabo...Det var så lidt :-)<br />Der har allerede været to naboer forbi, og der har kun været rosende ord indtil nu (men der er stadig over det halve tilbage). <br />Glæder mig til at se din version!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-24802993084367461352012-01-28T18:02:20.059+01:002012-01-28T18:02:20.059+01:00Det kan du roligt gøre - er sikker på de vil vække...Det kan du roligt gøre - er sikker på de vil vække lykke.<br />Og tak - synes heller ikke det gør noget med jordnødderne :-)<br />For din skyld har jeg lige målt resten af fluff'en op, så den også kunne komme på frost - der var næsten nøjagtigt 4 dl tilbage, dvs. alt i alt kom der ca. 6½ dl ud af portionen. Jeg retter lige opskriften, så det fremgår.heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.com