tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post1342239866940279448..comments2023-06-01T15:49:22.834+02:00Comments on Heidis Verden: Opskrift: Mandler med hvid chokolade og lakridspulver (næsten som Summerbirds)heidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-43237469339781666982013-12-26T16:54:20.329+01:002013-12-26T16:54:20.329+01:00Jeg har ikke prøvet Carletti kogechokolade så jeg ...Jeg har ikke prøvet Carletti kogechokolade så jeg kan ikke hjælpe dig med hvad der går galt - men jeg har måske ikke indtryk af at det ligefrem er den bedste kvalitet at bruge til den slags.<br />Jeg har dog været ude for at chokolade gryner hvis det holdes varmt for længe (feks. i en chokolade fondue) - kan det have været problemet?heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-71440709381478773532013-12-23T11:33:52.234+01:002013-12-23T11:33:52.234+01:00Hej med jer
Jeg har lige forøgt mig med Carlette ...Hej med jer <br />Jeg har lige forøgt mig med Carlette koge/spsechokolad - hold da op chokoladen smeltede i vandbad - med meget cremet og et split sekund efter var chokoladen helt - grynet sammen - hvad gjorde jeg galt? - jeg kom også citronskal i - det smagte godt - god balance mellem. Hvem kan hjælpe. Glædelig jul<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-39320356916295426862013-12-16T15:05:26.600+01:002013-12-16T15:05:26.600+01:00Dorthe: Det er T.I. Krydderier i Ejstrupholm :-)
D...Dorthe: Det er T.I. Krydderier i Ejstrupholm :-)<br />Der er link til netbutikken her http://www.tikrydderier.dk/<br />Og jeg har skrevet lidt om lakridspulveret her http://hejdis.blogspot.dk/2011/12/opskrift-sd-lakrids-med-chokolade-og.html<br />God fornøjelse - kunne også godt selv lige spise en håndfuld nu ;-)<br />heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-53286472614738828582013-12-16T09:25:18.125+01:002013-12-16T09:25:18.125+01:00Hejsa,
Hvad er T.I ????
Vil jo gerne købe det rig...Hejsa,<br />Hvad er T.I ???? <br />Vil jo gerne købe det rigtige fra starten af :)<br />Blev jo helt lækkersulten af den opskrift :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17848288393039972680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-36166832902752431792013-06-19T19:36:21.848+02:002013-06-19T19:36:21.848+02:00Line: Nej det der lakridsrodspulver er bare slet i...Line: Nej det der lakridsrodspulver er bare slet ikke det samme, det har jeg også måttet konstatere i anden sammenhæng - men godt tip med at blande det med sukker og vanilje :-)<br /><br />Tak for tippet om Søstrene Grene - jeg fandt som nævnt i indlægget nogle poser i en kontorforsyning, så jeg har til mange portioner fremover, men det kan være andre kan bruge idéen.<br /><br />Heldige veninder du har, sådan at få adventsgaver!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-64353211476187591952013-06-19T16:09:21.260+02:002013-06-19T16:09:21.260+02:00Tak for opskriften. Jeg hoppede desværre på øko-la...Tak for opskriften. Jeg hoppede desværre på øko-lakridsrodspulver... det skal man ikke gøre. Er det det eneste mand har, kan det dog blandes op med lidt sukker og vanille sukker ;-)<br />Søstrene grene har nogen gange små fine cellofan poser. Jeg plejer at købe en del og så lave brændte mandler til adventsgaverne til veninderne :-)Line Soelberghttps://www.blogger.com/profile/02729655652269254933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-88409703635787881992012-01-22T16:59:16.476+01:002012-01-22T16:59:16.476+01:00Kristian: Selv tak for opskriften - jeg håber du b...Kristian: Selv tak for opskriften - jeg håber du bliver tilfreds med det endelige resultat!<br />God ide med citronskal i chokoladen, det vil jeg prøve næste gang - jeg kunne også forestille mig at det ikke er nødvendigt at bruge så meget?heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-2667369186238128682012-01-22T14:18:40.413+01:002012-01-22T14:18:40.413+01:00Hej Heidi
Jeg brugte revet citronskal fra en øk...Hej Heidi<br /><br /> Jeg brugte revet citronskal fra en økologisk citron. De er ved at køle af nu, men den hvide chokolade smagte dejligt med det pift af citron. Jeg havde ikke lakridspulver, men jeg puttede nogle lakrids bolsjer ned i min morter og siede derefter så det blev det fineste pulver. Jeg venter på resultatet nu. Tak for opskriften<br />Mvh. Kristian fra OdenseAnonymousnoreply@blogger.com