tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post8488572406283277704..comments2023-06-01T15:49:22.834+02:00Comments on Heidis Verden: Opskrift: Hjemmelavet Marshmallow Fluffheidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-22868940820924556492015-11-24T20:03:08.209+01:002015-11-24T20:03:08.209+01:00LAG: Selvtak - håber det lykkes.
Ha ha - det var l...LAG: Selvtak - håber det lykkes.<br />Ha ha - det var lige nøjagtig den opskrift jeg havde set, som jeg MÅTTE prøve og som jeg nævner i starten af indlægget - hvordan det gik kan du læse her http://hejdis.blogspot.dk/2012/01/opskrift-hjemmelavede-snickers.html :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-48678720617149635162015-11-24T15:25:13.895+01:002015-11-24T15:25:13.895+01:00Tak for deling :) så lige denne opskrift http://ww...Tak for deling :) så lige denne opskrift http://www.howsweeteats.com/2012/01/homemade-snickers-bars/ som jeg må prøve, er helt sikker på at hjemmelavet fluff er perfekt her. Kan forestille mig den købte er fyldt med E-numre ;)LAGhttps://www.blogger.com/profile/10856433938862338062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-15822223231224900802014-06-15T13:29:42.769+02:002014-06-15T13:29:42.769+02:00Amanda: Det lyder træls - jeg har desværre ikke no...Amanda: Det lyder træls - jeg har desværre ikke noget bud på hvad der gik galt. Jeg har kun prøvet at lave det den ene gang, så har ikke været ude for det samme.<br />Mit eneste umiddelbare bud er om æggehviden har været frisk (ved ikke om du brugte rå eller past. æg?)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-19133527382689457192014-06-14T15:18:12.122+02:002014-06-14T15:18:12.122+02:00Øv, prøvede denne opskrift og må have været rigtig...Øv, prøvede denne opskrift og må have været rigtig uheldig.. <br />Piskede i over 15 min og den blev ikke rigtig stiv.. Men sådan nogenlunde, til at jeg vurderede at jeg ville forsætte.. <br />Men synes kun den smager af sur flormelis desværre... og nej, flormelis'en var ikke for gammel... Var ellers rigtig glad over at have fundet en opskrift på fluff, men så er jeg nok stadig mest til købe fluff'enAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13665221598268456609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-37267484703351821442013-11-25T17:41:01.924+01:002013-11-25T17:41:01.924+01:001 1/2 æggehvide er en hel frisk hvide, og så det h...1 1/2 æggehvide er en hel frisk hvide, og så det halve af en mere :-) <br />Hvis det er bøvlet at måle en 1/2 frisk æggehvide op, så brug bægeret med 1 1/2 pasteuriseret i stedet - eller divider opskriften ned så du kun skal bruge 1 frisk æggehvide.heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-69688815120225658142013-11-25T17:39:15.337+01:002013-11-25T17:39:15.337+01:00Jeg har ikke prøvet, så det kan jeg desværre ikke ...Jeg har ikke prøvet, så det kan jeg desværre ikke udtale mig om - du kan jo forsøge med feks. en rørsukkersirup, men jeg kan på ingen måde garantere det vil lykkes lige så godt.<br />Hvis det er fordi du ikke har glucosesirup, så kan man efterhånden købe det i næsten alle større supermarkeder.heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-1588688007496986042013-11-25T00:11:13.032+01:002013-11-25T00:11:13.032+01:00Det er lidt mere end der kan være i et rigtigt æg....Det er lidt mere end der kan være i et rigtigt æg. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-88692377746211337322013-11-23T16:23:57.658+01:002013-11-23T16:23:57.658+01:00Hej hvad er det 1 1/2 æggehvide i et rigtigt æg?Hej hvad er det 1 1/2 æggehvide i et rigtigt æg?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-63805268897961729552013-11-23T16:03:30.212+01:002013-11-23T16:03:30.212+01:00Hvad kan man bruge noget andet istedet for glocose...Hvad kan man bruge noget andet istedet for glocose sirup? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-76146513305396573482013-07-31T17:08:47.656+02:002013-07-31T17:08:47.656+02:00Bagkage: Nej man kan slet ikke mærke noget knas, n...Bagkage: Nej man kan slet ikke mærke noget knas, netop fordi der bruges flormelis - så du kan roligt gå i gang :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-91493895987239086672013-07-31T14:31:41.306+02:002013-07-31T14:31:41.306+02:00Det skal i hvert fald prøves.. Når du har færdige ...Det skal i hvert fald prøves.. Når du har færdige resultat, knaser det så pga der er tilsat flormelis eller er det helt opløst?Bagkagehttps://www.blogger.com/profile/11389533932283695776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-75985025355066812712012-08-11T14:45:15.938+02:002012-08-11T14:45:15.938+02:00Pernille: Selv tak - det kan kun anbefales at lave...Pernille: Selv tak - det kan kun anbefales at lave den selv, så jeg håber du får held med det, hvis du prøver! Tak for linkene også, hvis andre kan bruge dem :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-81744606223872528332012-08-10T15:32:52.424+02:002012-08-10T15:32:52.424+02:00Jeg glemte lige linket til varianten med vaniljesm...Jeg glemte lige linket til varianten med vaniljesmag: http://www.bagetid.dk/1110-marshmallow-fluff-vaniljesmag.htmlAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-27010261442145522992012-08-10T15:22:38.456+02:002012-08-10T15:22:38.456+02:00Tak for opskriften - den må jeg prøve! Fluff kan o...Tak for opskriften - den må jeg prøve! Fluff kan også købes online hos Bagetid.dk: http://www.bagetid.dk/344-marshmallow-fluff-jordbaersmag.html<br /><br />Mvh<br />PernilleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-83339135477715701472012-04-16T17:22:14.052+02:002012-04-16T17:22:14.052+02:00Marianne: Tak for info - det kan være nogen i KBH ...Marianne: Tak for info - det kan være nogen i KBH området kan bruge det hvis de læser dette, og ikke vil lave det selv (jeg kommer ikke lige så tit til KBH, og laver det selv fremover :-))<br /><br />Fandt det i øvrigt i Superbest i dag, så det har nok bare været midlertidigt udsolgt!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-46911031506483507062012-04-13T23:10:33.688+02:002012-04-13T23:10:33.688+02:00glemte at skrive at den koster 29,5 kr. for 213 gr...glemte at skrive at den koster 29,5 kr. for 213 gramAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-61474904337535267422012-04-13T23:09:05.162+02:002012-04-13T23:09:05.162+02:00Marshmallow Fluff kan købes på strøget i københavn...Marshmallow Fluff kan købes på strøget i københavn <br /><br />Candy MegaStore Copenhagen<br />Amagertorv 31<br />1160 København K<br />Hilsen<br />MarianneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-4507251773631335182012-01-27T22:00:33.917+01:002012-01-27T22:00:33.917+01:00Hanne: Den ER helt vildt fluffy! Ikke for ingentin...Hanne: Den ER helt vildt fluffy! Ikke for ingenting den har fået det navn, åbenbart. Og nu hvor den har stået i køleskabet en dag, er den stadig lige så lækker.<br />Jeg glæder mig også til at vise hvad jeg har lavet - men mest til at smage :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-5570427153296292012-01-27T21:21:44.006+01:002012-01-27T21:21:44.006+01:00Glæder mig vildt til at se, hvad du skal bruge flu...Glæder mig vildt til at se, hvad du skal bruge fluffen til ..., hvor ser den total fluffy og lækker ud!Hanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-32643383284103480962012-01-27T16:15:10.488+01:002012-01-27T16:15:10.488+01:00Nina: Jeg er i gang, og regner med at kunne vise r...Nina: Jeg er i gang, og regner med at kunne vise resultatet i morgen (der er 4 afkølingsprocesser undervejs). Pt. tyder det på at blive temmelig godt.<br />Sverige lyder som langt væk at tage for at købe Fluff, så jeg håber du kan bruge opskriften. <br />Rigtig god weekend til dig også :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-36591106744757022702012-01-27T13:20:26.323+01:002012-01-27T13:20:26.323+01:00Næh: Marshmallow-fluff! vi står på hver side af åe...Næh: Marshmallow-fluff! vi står på hver side af åen, for jeg HAR Marshmallow-fluff....men ingen god opskrift at anvende den på :) Så jeg venter med spænding, og glæder mig til at se, hvad du finder på at bruge den til!!<br />God weekend :)<br />Nina<br />- og så kan det godt være, at jeg får brug for opskriften på fluffet, for det glas jeg har, købte vi i Sverige sidste sommer - og det ligger lidt af vejen, syntes jeg...Ninahttps://www.blogger.com/profile/05904558575423365356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-85489419184218844232012-01-26T18:45:26.845+01:002012-01-26T18:45:26.845+01:00Bianca: Selv tak - sjovt nok stødte jeg på et af d...Bianca: Selv tak - sjovt nok stødte jeg på et af dine indlæg da jeg ledte efter en opskrift på dansk - det var der hvor du ikke kunne finde købeversionen, og endte med at bruge noget is-guf i stedet :-)<br />Meld meget gerne tilbage hvis du får den lavet og sammenlignet med den rigtige - kunne være sjovt at vide hvor tæt på den ligger, både med smag og konsistens.heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-8392822048123982582012-01-26T18:29:38.087+01:002012-01-26T18:29:38.087+01:00Uh... Har tidligere ledt efter en opskrift på dett...Uh... Har tidligere ledt efter en opskrift på dette. Er endt med at købe noget færdigt, så måske man skulle lave den her og så teste smagen ;)<br />Takker for opskriften! Den er gemt.Home by Biancahttps://www.blogger.com/profile/04682378583876197042noreply@blogger.com