tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post8256187784189279635..comments2023-06-01T15:49:22.834+02:00Comments on Heidis Verden: Low carb/LCH og almindelig opskrift: Anderiletteheidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-8512242282213465442013-09-30T21:00:40.031+02:002013-09-30T21:00:40.031+02:00Kommentarer kopieret fra low carb bloggen, hvor in...Kommentarer kopieret fra low carb bloggen, hvor indlægget slettes:<br /><br />Charlotte den 2.23. nov. 2012 09.34<br />Tænk det har jeg aldrig selv fundet på. Jeg er glad for du nævner Allegården - der har jeg været fast kunde i maaaaange år, har dog hver gang jeg har lagt bestilling ind glemt at købe ande- eller gåsefedt. Kernebrød uden mel??? Har du bagt det selv?<br />Mange hilsner Charlotte<br /><br />heidi23. nov. 2012 10.08<br />Charlotte: Jeg har faktisk ikke prøvet at bestille andet end fedt hos Allégården, men nu er der jo lige kommet en mail om deres sidste varetur i år, og jeg har overvejet om jeg skulle prøve noget. Bare en skam de ikke er økologiske!<br />Ja kernebrødet er det her http://hejdislow.blogspot.dk/2012/07/opskrift-kernebrd-kernerugbrd.html - vist også kaldet Stenalderbrød mange steder. Der er mange der laver en udgave der ligner, og jeg bruger det som fuld erstatning for rugbrød. Bager et stort brød som jeg skærer i skiver og fryser ned, så det er nemt at tage op efter behov :-)<br /><br />Charlotte den 2.23. nov. 2012 13.06<br />Tak - ligner lidt den samme opskrift som jeg bruger til knækbrød, dog uden æg. Det ser skøøøønt ud.<br />Jeg har også lige fået mail fra Allegården om lev. her i nordjylland:-).<br />Du har ret, ingen økologi - dog har hendes store kyllinger (op til 4 kg.) haft et meget bedre liv, mere plads, hver dag frisk strøelse samt mørkt om natten, ingen vækstfremmer - kun en transporttid på 60 meter fra indfangning til slagtehus. Hi hi, får ingen rabat hos Allegården.<br />Mange hilsner Charlotte<br /><br />heidi24. nov. 2012 17.11<br />Jeg håber også at deres fjerkræ har et bedre liv end så mange andre steder, så jeg tror jeg skal have prøvet en hel kylling på et tidspunkt. Men kan godt være jeg lige venter til næste varetur :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-71370971913973748152012-01-07T07:19:27.775+01:002012-01-07T07:19:27.775+01:00Unknown: Det kan i hvert fald kun anbefales :-)
Je...Unknown: Det kan i hvert fald kun anbefales :-)<br />Jeg er desværre ikke klar over holdbarheden med fedtlag - jeg ville under alle omstændigheder opbevare den i køleskab, men når først der er taget hul på fedtlaget, ved jeg ikke hvor længe man skal regne med.<br />Kødet blev kogt den 30. december, og jeg lavede riletten den 3. januar - vi spiste af den i går, så nogle dage kan den i hvert fald klare sig. Men jeg tror nu heller ikke den får lov at stå ret meget længere end det, hvis du prøver :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-2604501176497071472012-01-06T08:05:18.801+01:002012-01-06T08:05:18.801+01:00Ser helt vildt godt ud, det må prøves ved lejlighe...Ser helt vildt godt ud, det må prøves ved lejlighed<br /><br />Hvor lang tid kan det holde sig, hvis det får fedtlag? Og skal det stadig i køleskab?Madnørdenhttps://www.blogger.com/profile/07749142798239504197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-38994003129888012092012-01-06T06:59:15.699+01:002012-01-06T06:59:15.699+01:00Dvs. du brugte andefedt til pulled pork også?
Det ...Dvs. du brugte andefedt til pulled pork også?<br />Det må klart prøves med baconfedt snart - har heldigvis en rest PP i fryseren :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-8086556153207854522012-01-05T22:12:29.418+01:002012-01-05T22:12:29.418+01:00Det er bare det pureste guf! :-D
Har prøvet med p...Det er bare det pureste guf! :-D<br /><br />Har prøvet med pulled pork, det bliver vildt godt - men der skal ikke så meget fedt til. Baconfedt lyser helt perfekt til formålet :-PMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.com