tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post6885147410725876031..comments2023-06-01T15:49:22.834+02:00Comments on Heidis Verden: Opskrift: Filodejs-indbagt laks med ærtemos, Pommes Anna og creme fraiche sauceheidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-62206387873870674252012-02-29T19:46:30.600+01:002012-02-29T19:46:30.600+01:00Anonym: Pommes Anna portionen burde i hvert fald s...Anonym: Pommes Anna portionen burde i hvert fald som minimum være nok til 4 personer, for jeg mener vi spiste af den to dage i træk, 2 personer (og måske vi spiser lidt mere end gennemsnittet). Så jeg vil sige der er nok til 4-6 personer, alt efter hvor meget tilbehør man ellers får :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-48982468303096523732012-02-29T18:55:03.696+01:002012-02-29T18:55:03.696+01:00Hej! Din pommes anna opskrift virker virkelig god!...Hej! Din pommes anna opskrift virker virkelig god! <br />Er den også til 3-4 personer, som den indbagte laks er, eller hvor mange er der til dér?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-71567723740025648972010-09-25T09:36:01.632+02:002010-09-25T09:36:01.632+02:00Jeg mente de vil se mere elegante ud - ikke elegan...Jeg mente de vil se mere elegante ud - ikke elegang :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-14674684553417592892010-09-25T09:35:01.230+02:002010-09-25T09:35:01.230+02:00Hej Hanne
Godt tip med forårsrulledejen - og nu v...Hej Hanne<br /><br />Godt tip med forårsrulledejen - og nu ved jeg jo hvor jeg kan købe den :-)<br />Jeg har dog stadig 1½ pakke filo i fryseren, så jeg skal næsten prøve igen, med en ordentlig optønings-metode, og måske et ekstra ark dej i hver pakke eller hvad det nu bliver til - så må vi se hvordan det går.<br />Fisken var ganske rigtig frossen, så det kan sagtens tænkes du har ret. Vi plejer normalt også at bruge frisk når vi endelig tager os sammen, så ja, måske mødes vi ved fiskebilen en fredag :-)<br />Du kan roligt kaste dig ud i Pommes Anna - hvis jeg må give et ekstra tip jeg ikke fik med i indlægget, så prøv med en mindre form, og så et højere lag, det tror jeg vil se mere elegang ud - og de mætter ret meget (det er nok alt det forbudte smør), så det er ikke nødvendigt med ret store stykker.heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-55879665167664772042010-09-25T07:38:36.978+02:002010-09-25T07:38:36.978+02:00Hej Heidi
Det ser ellers rigtigt lækkert ud på tro...Hej Heidi<br />Det ser ellers rigtigt lækkert ud på trods af dine små anker.<br />Jeg tænkte på, om du bruger frossen laks? For jeg synes, at frossen laks kan få en lidt mere fisket-smag end den friske. Så måske det er vejen frem, hvis I gerne vil have lidt mere fisk. Kan jo varmt anbefale fiskebussen foran Dreisler fredag - og så kunne det jo være, at vi mødtes igen :)<br /><br />Jeg har kun en enkelt gang brugt filodej, da jeg også synes, at det er lidt bøvlet. Jeg bruger i stedet altid forårsrulledejen - den er i små ark og meget nemmere at håndtere. En pakke tør også på meget kort tid og jeg har flere gange genfrosset pakken, hvis jeg ikke har kunnet bruge det hele - og dette med succes. Bare et lille tip :)<br />Pommes Anna MÅ jeg også bare have lavet. Det lyder SÅ lækkert.<br />God lørdag til dig.<br />Kh HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.com