tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post6219846941770157257..comments2023-06-01T15:49:22.834+02:00Comments on Heidis Verden: Opskrift: Grillet hamburgerryg med grillede brune kartofler og grønlangkålheidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-87461071024197115312012-04-19T15:28:00.220+02:002012-04-19T15:28:00.220+02:00Tusind tak for dit svar:o) Det vil jeg prøve i mor...Tusind tak for dit svar:o) Det vil jeg prøve i morgen:o)<br />MajbritAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-28599463256844711102012-04-18T12:41:58.590+02:002012-04-18T12:41:58.590+02:00Majbrit: Det kan man helt sikkert, for det har jeg...Majbrit: Det kan man helt sikkert, for det har jeg prøvet efterfølgende et par gange hvor vi ikke gad stå og fryse ude ved grillen :-)<br />Jeg kan dog ikke huske den nøjagtige temperatur, men hvis du går ud fra samme som jeg brugte i grillen (200 grader som nævnt under hamburgerryggen), så burde det ikke være helt ved siden af - måske lidt mindre, og så med almindelig ovnvarme, ikke varmluft. Bare vær obs på at de ikke får for længe, for så kan de godt blive lidt seje i "skallen". Så hellere nøjes med lidt mindre karamellag!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-90120914033607015572012-04-18T12:21:45.855+02:002012-04-18T12:21:45.855+02:00Tror du at man kan brune kartoflerne på samme måde...Tror du at man kan brune kartoflerne på samme måde i ovnen?? Hvis ja, hvilken temperatur tror du passer?<br />Mvh<br />MajbritAnonymousnoreply@blogger.com