tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post3347540431754943079..comments2023-06-01T15:49:22.834+02:00Comments on Heidis Verden: Opskrift: Syltede agurker / agurkesalat med variationer (og chili)heidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-5898602897354025282012-03-11T19:38:30.726+01:002012-03-11T19:38:30.726+01:00Det er også den varmsyltede jeg vender tilbage til...Det er også den varmsyltede jeg vender tilbage til, da den er nem og lagen kan bruges igen. Chilistyrken kan man jo heldigvis selv styre :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-3027032003147609872012-03-11T10:24:29.855+01:002012-03-11T10:24:29.855+01:00Min far elsker de varmsyltede, putter ekstra Chill...Min far elsker de varmsyltede, putter ekstra Chilli i...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-53155519617092645962010-11-05T06:19:06.742+01:002010-11-05T06:19:06.742+01:00Hej Linda
Tak for din kommentar! Jeg havde ikke e...Hej Linda<br /><br />Tak for din kommentar! Jeg havde ikke engang overvejet at de havde fået nok smag allerede dagen efter, men jeg vil da vove forsøget og smage på dem lidt tidligere, hvis jeg får dem lavet i den version igen :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-20861045236707606502010-11-04T23:27:44.437+01:002010-11-04T23:27:44.437+01:00Prøv roligt de koldsyltede allerede dagen efter - ...Prøv roligt de koldsyltede allerede dagen efter - og på behøver du ikke engang atamon. De bliver nemlig spist med det samme ;-) LindaTAKE IT UPTOWNhttps://www.blogger.com/profile/00322217691411944488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-50863276610749324002010-10-24T10:17:01.012+02:002010-10-24T10:17:01.012+02:00Hej Signe
Jeg har kun lavet de kold-syltede den e...Hej Signe<br /><br />Jeg har kun lavet de kold-syltede den ene gang, men er vendt tilbage til de varmsyltede flere gange, så svaret må være de varme :-)<br />De koldtsyltede var bestemt også gode, men tålmodigheden (og tiden) til at vente i 14 dage er der ikke lige altid.<br /><br />Så når vi er ved at løbe tør for agurker, varmer jeg faktisk bare "den gamle" lage op igen og hælder den over friske agurker - jeg genbruger dog kun lagen så længde den ser nogenlunde klar ud, og chilismagen hænger faktisk forbavsende godt ved, selvom de bliver genbrugt.<br />Håber du kan bruge det til noget!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-56091825179849347792010-10-24T10:10:33.216+02:002010-10-24T10:10:33.216+02:00Er det så de kold- eller varm-syltede du vender ti...Er det så de kold- eller varm-syltede du vender tilbage til?Signehttps://www.blogger.com/profile/13089108311110859017noreply@blogger.com