tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post1807833091655078321..comments2023-06-01T15:49:22.834+02:00Comments on Heidis Verden: Opskrift: Candied jalapenos / Cowboy Candy / kandiserede eller sukkersyltede jalapenos a la Jalapeno Goldheidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-74560890472748677292017-07-16T09:34:33.230+02:002017-07-16T09:34:33.230+02:00Note to self: Til 1,2 kg chili fra dåse, ganges la...Note to self: Til 1,2 kg chili fra dåse, ganges lage op med 6,5 i forhold til portionen på 250 g chili - og så skal lagen koge i ca. en halv time efter chilierne er taget op. De 5-6 minutter batter ingenting til den størrelse portion :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-35568681090236746512015-08-08T19:25:01.450+02:002015-08-08T19:25:01.450+02:00Anja: Det ville jeg også rigtig gerne prøve, men j...Anja: Det ville jeg også rigtig gerne prøve, men jeg har ikke lige haft adgang til en større mængde af friske chilier, hverken jalapenos eller andre typer. Men jeg håber jeg kan komme i nærheden af en passende mængde friske jalapenos til en pris der er til at betale, på et tidspunkt - og så bare lave en mindre portion :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-88332709401056417832015-08-07T23:44:42.452+02:002015-08-07T23:44:42.452+02:00Jeg er faldet over den samme opskrift og har brugt...Jeg er faldet over den samme opskrift og har brugt den til mange forskellige chilier med stor succes :) Du skulle gøre dig selv den tjeneste at lave det med friske chilier i stedet - det er ret fantastisk!Anjahttps://www.blogger.com/profile/12190482021097819783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-41600871118041005142015-02-22T18:54:07.314+01:002015-02-22T18:54:07.314+01:00Tina: Jeg håber du vil kunne lide dem :-)Tina: Jeg håber du vil kunne lide dem :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-38126075186483582812015-02-22T18:53:04.295+01:002015-02-22T18:53:04.295+01:00Piske: jeg kan kun anbefale at prøve - man skal st...Piske: jeg kan kun anbefale at prøve - man skal stadig kunne tåle noget der smager af lidt, men det er en skøn afveksling fra de almindelige syltedeheidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-41099239696401207052015-02-22T09:42:02.877+01:002015-02-22T09:42:02.877+01:00Det lyder fantastisk, det må jeg prøve, elsker alt...Det lyder fantastisk, det må jeg prøve, elsker alt stærkt :-)<br />Tina fra "En verden af kunst"<br />www.mariahoffbeck.blogspot.comTinahttps://www.blogger.com/profile/05210664262759404484noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-87900685789618327682015-02-21T21:22:40.057+01:002015-02-21T21:22:40.057+01:00De lyder rigtig spændende! Det kan være, jeg skal ...De lyder rigtig spændende! Det kan være, jeg skal prøve at lave det på et tidspunkt - gemalen er ret pjattet med jalapeños :-)Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.com