tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post1092306927604240130..comments2023-06-01T15:49:22.834+02:00Comments on Heidis Verden: Opskrift: Små fiskefrikadeller med rejer, og mango mojoheidihttp://www.blogger.com/profile/13348332939320044387noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-32948896799054140412011-03-25T14:09:19.407+01:002011-03-25T14:09:19.407+01:00Hej Thomas
Tak for din lange tilbagemelding - det...Hej Thomas<br /><br />Tak for din lange tilbagemelding - det er fedt at nogen gider komme med tilbagemeldinger når de har prøvet en opskrift, og oven i købet komme med forslag til forbedringer.<br /><br />Jeg ville også gerne have været hos en fiskehandler, men tiden var lidt knap, og der var ikke en fiskebil i området hvor jeg befandt mig den dag - ellers vil jeg heller ikke afvise at jeg havde købt farsen fra dem, hvis indholdet så ok ud.<br />Som jeg skrev, så havde butikken en færdig fiskefars i fiskeafdelingen, men med et stort vandindhold, så derfor valgte jeg at lave den fra bunden denne gang.<br /><br />Mht. konsistensen, så gik det, som jeg vist skrev, galt med blenderen jeg brugte, og derfor var der ikke helt styr på hvor fint den blev hakket.<br /><br />Jeg var selv overrasket over hvor stærk tabascoen egentlig var - jeg plejer gladeligt at dryppe ret meget på feks. en pizza, men der er smagen selvfølgelig heller ikke så koncentreret som den er i en mojo/salsa. Lad os bare sige at jeg har fået ny respekt for tabasco!<br /><br />Mht. ham der spiste remoulade, så tror jeg alligevel han ville sætte grænsen ved jakabov - han plejer nu at være rimelig god til at spise det der bliver sat foran ham, men samtidig er han også min største kritiker, og det kommer der nogen gange nogle diskussioner ud af, så det er aldrig kedeligt at være i køkkenet her :-)<br /><br />Igen, tak for din kommentar - jeg vil huske på dem næste gang der står fiskedeller på menuen!heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-34687830887470370022011-03-25T13:08:38.546+01:002011-03-25T13:08:38.546+01:00Hej Heidi
Faldt tilfældigt forbi og synes opskrif...Hej Heidi<br /><br />Faldt tilfældigt forbi og synes opskriften så spændende ud. Men synes du skylder dig selv en bedre oplevelse med fiske fars. <br /><br />Hvis du absolut vil lave den fra bunden synes for det første du skulle prøve med lidt laks i og så gerne grovhakke den.<br /><br />Men hvis du ikke har noget imod at mere end halvere din kilopris skulle du prøve og finde enten en fiskehandler eller en fiskeafdeling i et supermarked hvor de har hjemmerørt fiskefars i løs vægt i god kvalitet, det burde ikke være svært at finde og så er vi typisk nede på en kg pris på 40 kr. og det er lavet af de samme fisk som du køber og hakker selv.<br /><br />Hvis fisk lugter eller smager af "fisk" så er det fordi det er for gammelt, en nyfanget Torsk, sild eller ørred lugter ikke tro mig :-)<br /><br />Men med dine ingredienser (også rejer og de er fulde af vand) fik jeg en utroligt lækker fars ud af det og nogen fantastiske deller og med færdigkøbt fars rørt af min Grønlandske fiskekone i Brugsen<br /><br />At putte remoulade på disse deller er både dumt, hærværk og en hån mod Kokken stik ham en jakabov hvis du insistere på at lave mad til ham.<br /><br />Kan godt forstå at du synes mangoen var stærk hvis du brugte en teskefuld tabasco, jeg brugte mellem 5 og 10 dråber og den blev rigeligt stærk. Tabasco er virkeligt noget hvor der er behov for dråbevis tilsætning og tilsmagning.<br /><br />Men tak for en inspirerende opskrift.<br /><br />Vh<br /><br />ThomasThomas Haugaard Jensennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-38279317996615591852011-03-24T18:31:59.131+01:002011-03-24T18:31:59.131+01:00Ja det er lidt sørgeligt at det er nødvendigt at p...Ja det er lidt sørgeligt at det er nødvendigt at putte så meget "fyld" i en færdig fars. Vi har deller nok til tre dage i den portion, som kostede ca. 100 kr. i fisk, så det er faktisk ikke så dyrt igen at lave den fra bunden af.heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3129969432982228266.post-56210672259757320032011-03-23T22:39:07.861+01:002011-03-23T22:39:07.861+01:00Det gad jeg godt at spise. Fiskedunser bliver bare...Det gad jeg godt at spise. Fiskedunser bliver bare bedre af hjemmerørt fiskefars af rigtige fisk. Vand på 3. pladsen ØV!SushiStegenhttps://www.blogger.com/profile/18423236328737499212noreply@blogger.com